Török Zsolt a Facebookon értékelte a baloldali összefogást és pártja politikusainak csütörtöki árvízi védekezését.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Prof. Dr. Vak Komondor: Rajtad is átesett a gazdi asszonykája?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
nem kell gatyázni ! Össze kell fogni mindenkinek annak érdekében hogy a felcsúti szörny és a narancssárga bandája végleg távozzon .
Tootsy
@bretagne: 14.42-re: Ugyan, Kedves, nem olvastad figyelmesen? Ez a hos torokzsoti EGYSZERRE VAN kb. 14 heleyen!!! Ja, hogy kozbe nincs ideje meg perceker sem lapatolni, meg agy foto erejeig sem megmarkolni a lapat nyelet?... Hat ez is egy olyan utalatos tamadas,...:o(( (Kapja be a hulyeje,...Az , hogy az orban ott van par helyen, ott is mindig a kajasatorban, az ok, bar sokat javitana a dietajan, ha kicsit lapatolna is, de arrol legalabb keszult egypar foto,... Nade errol a kiskocsogrol?)
mariaberta
Mert Török Zsolt aztán tudja,mit kell tenni az összefogás érdekében igaz? Kiröhögni azokat, akikkel éppen össze kellene fogni. Na így lesz sikeres a jövő.
bretagne
@Tootsy: Igazad van. Amikor a min.elnökről kérdezték, mit kapjon szüli napjára, az jutott eszembe, kapni azt a kerámia-fűzőt, talán segítene a pocakján. Ő mondta, hogy utálja a pocakos tábornokokat. Hát ő már tábornok nem lehet!
outsider
@dömdödöm: " felcsúti szörny " omg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.