Tahitótfalun az ideiglenes gátat szombat délelőtt áttörte a víz, most a gátként funciónáló híd megerősítését dolgoznak. A településen 50 ház már vízben áll, a helyiek arra panaszkodnak, nem kapnak elég zsákot és homokot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@gabrella: 2,9 milliárd a Felcsuti stadion, 27 milliárd a Kossuth téri mélygarázs,
aztán az amerikai frends alapítvány, meg a kolozsvári egyetemnek 4,5 milliárd...
A debreceni stadion mennyi is ?
Na ezekből tellett volna !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jansen
Azért "bátorkodtam" írni, mert én meg a helyszínen vagyok. Látom, hogy napok óta micsoda kemény munka folyik. Mennyi ember dolgozik. Vannak itt Kárpátaljáról, Erdélyből, az ország különböző területeiről. A helyiek is folyamatosan segítenek.
Igen, előfordul, hogy elfogy a zsák, vagy a homok. De kedves kekec átgondolta, hogy hány településre, hány százezer zsákot kell időben kivinni, hány száz kamion hordja a homokot (az autókat meg kell rakni, az esőzésben beragadnak, ki kell húzni a monstrumokat), a vízátfolyásos főutakon oda is kell érni a helyszínre? Vagy ez csak részéletkérdés? Hát akkor lehet jobban csinálni! Vagy egyáltalán csinálni.
Nagyon dühös vagyok. A több napos munka után már elég fáradt az ember, hogy nem tudja más ostobaságát tolerálni!
SLAakku
"Irányít személyesen védekezési munkálatokat, beolvas vízállásjelentést, sajtótájékoztatót tart, és vízügyi adatokkal dobálódzik. Mindezt jogászként, karrierpolitikusként és hatalmi centrumként. A pátoszos szövegek mögött világossá téve, hogy arról beszél, ami adatot elé tesznek, és ott van jelen, ahol a jelenlétből kommunikációs hasznot remél. Orbán Viktor, a pártja, a kommunikációs szakértői. Együtt, vagy külön-külön."
darwin
Csak az szólhat hozzá,aki ott van a töltéseken?Az ország másik oldalán lakom,nem mehetek zsákolni.Amikor a mi folyóink öntöttek ki akkor ott voltunk.
És hogy kritizálunk,ha valami nem jó? Istenem! Ha nem is tudok tojni tojást,még meg tudom állapítani,hogy jó-e
coyote3
@Dalton: Tőletek pontosan ennyit...:)
SLAakku
Azért irok, mert én meg a helyszínen vagyok. Látom, hogy napok óta dolgoznak az önkéntesek, amit nem most kellene rohammunkában civilekkel elvégeztetni. Egyáltalán miért kell ezt ingyen végezni amikor azt nyilatkozták van pénz. Fizessék ki a munkánkat. Orbán és sleppje ezeken a napokon kapott fizetést vagy ingyen dolgoztak ők is mint mi?
SLAakku
7. zorka
2013. 06. 09. 11:16

Orbán, Bakondi, Hende ... a fővezér és a két alvezére jogot végzett, mindhármuknak a kisujjában van az árvízi katasztrófahelyzet elhárításához szükséges tudás tudjuk.

Ha nem lenne ennyire kétségbeejtően szánalmas és a szó valódi értelmében katasztrofális a fontoskodása, ha nem akadályozná valóban az érdemi munkát, akkor még nevetni is lehetne rajta. Azon viszont, hogy esetleg pont az ő okoskodása teremthet valódi vészhelyzetet, már semmi nevetnivaló nincsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.