Szó se róla, ez a pasas tud valamit. Ahogy ezt a katasztrófahelyzetet kisajátította, az bámulatra méltó. Látszólag magához ragadta az egész árvízvédelem irányítását, látványosan intézkedik, ott van minden helyszínen és

Feltöltő: kárpáty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Te szerencsétlen ! Te miért nem "nyúlod le az árvízet " ? Miért nem vagy a gáton ? Miért nem zsákolsz ? Vagy legalább miért nem fogod be a ... ???
marlin
Háát, . . . ez a "zsenialitás" a békemenetisták "istenimádatából" még elmegy egy darabig, de talán inkább nézzük annak az embernek a véleményét, aki ott volt, aki ténylegesen helyt állt a gáton, és aki nem "most" látta először a Dunát!!
www.facebook.com/EgyuttEgyJobbJovoert/posts/198415310310197

És két gondolat Ákos releváns írása mellé!!
"Virág elvtárs: Nagyon vártuk, Pelikán elvtárs. Minden rendben.
Pelikán a gátőr: Árvíz van.
Virág elvtárs: Kemény idők, de álljuk. Tudja Pelikán, az élet nem egy habostorta."
És a másik az, hogy újabban könnyű ellenfelekkel harcol a "Viktor"!! Könnyű úgy "győzni", hogy a hó úgyis(!) elolvad, az ár pedig úgyis(!) levonul!!
És aztán lehet zengeni (a békemenetisták kábítására) a győzelmijelentéseket - mélyen hallgatva a Győrújfalu, és még több tucat(!) település sorsáról, amit az emberek áldozatos munkája ellenére sem sikerült kisebb-nagyobb károk nélkül "megmenteni"!!
A fekete Lord
@varirmag: Pozitív felfogás - nevezzük tágabb értelemben vett pozitivizmusnak - idiótákba még nem szorult a világtörténelem során! Miért most jött volna el ennek éppen mostanság az ideje?
soljanka
Elunja hamar. Pest után már nem lesz ilyen hiperaktív... addigra már kommunikációs érték megvan, populista terv kipipálva, van elég vágókép az Echonak, M1-2-Duna-Hír stáboknak a további tudósításokhoz, úgyhogy a Százhalombatta, Dunaújváros stb. mentőalakulatok megnyugodhatnak, ott már nem fog "irányítani"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.