Szinte az összes garanciális munkavállalói jog súlyos megsértésére talált példát a munkaügyi hatóság a szolgáltató szektorban tevékenykedő kis- és középvállalkozások célellenőrzésekor - írja a Napi Gazdaság....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
@gabrella: Pont azt akarja Bajnai csökkenteni . Viszont a szenátorasszony ez ellen ugat .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@marlin: Igen az ellenzék csak saját magával foglalkozik. Olyan sanszokat hagynak ki,hogy én is csak ájuldozok,pedig hülye vagyok ehhez.
Fidesz ellenzékben sokkal jobb volt,lást az eredményt.
szaboria1
A legújabb trükk munkaerő közvetítőkön keresztül alkalmaznak embereket.Mert így nincs annyi járulék, viszont a dolgozó megint rosszul jár egy tétellel többet vonnak le tőle úgy nevezett közvetítő díjat, és havonta cserélgetik a közvetítők egymás között a dolgozókat. Trükk, trükk nagy mennyiségben. Akinek dolgoznak annak sincs annyi járulék fizetési kötelezettsége.
marlin
@szaboria1: Ebbe pedig az a vicces:-(, hogy 2006 juniusától (egy akkor hatályos törvény szerint) megtiltották a közvetítő cégek működését!!
Hogy ez nem lett végrehajtva, hanem először "eltolták a határidőt", majd sutyiba leszavazták az egészet az negyrészt a "szocik sara" volt!!
Most pedig a Fidesz sara lett!!
Mégegyszer!! Nincs járulék!! Adó van!!
A járulékért jár az ellentételezés, az adóért nem jár!!
Ezért a melósnak végeredményben mindegy mennyi adót fizet utána a munkaadó, ha eleve biztos(!), hogy nem kap érte semmit!!
Figyelmesen nézd végig!!
www.facebook.com/photo.php?v=460768540674445&set=vb.100002239093040&type
Nauta
@gabrella: De előtte ELSZÁMOLTATÁS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.