Újdonsült trafikosok kaptak milliókat a gazdasági tárcától a munkahelyteremtésre, hogy az alkalmazottaik bérét állami pénzből tudják fizetni. Így nemcsak az időközben háromszorosára növelt árréssel, kibővített termékpalettával segíti őket a kormányzat, hanem még az eladóik fizetését sem nekik kell állni – írja a Blikk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Dr.luigilongo60: Luigi. Ez azt jelenti , hogy nem elég hogy megnyeretek egy csomó trafikot , még pénzt is kapnak hozzá , hogy az alkalmazottakat fizetni tudják, miközben a régi trafikok bezárnak mert elutasították őket?
Dr.luigilongo60
@miazavalami: Szó szerint, nekem is van egy ismerősöm, ahol az egész család ebből élt, volt egy nagy, szép dohányboltjuk a Tescoban és alkalmazottként üzemeltettek egy dohánynagykert is, ahol slepptúrás autók hordták ki mindenfelé a dohányárut, most ez az egész egycsapásra összeomlott.
miazavalami
@Dr.luigilongo60: A szavam is elállt. Pedig ritkán szokott. Hogy lehetnek ilyen aljasok? Felháborító!!! A fideszesek persze ilyenkor nem tévednek erre!
Dr.luigilongo60
Önmagában az is röhejes, hogy sem egy élelmiszerboltban,sem egy benzinkúton,sem egy presszóban nem kapsz egy rohadt boboz cigit, hanem körbe kell zarándokolnod a várost, hogy vásárolni tudj.
Mész egy autópályán 200 kilómétert és nem tudsz venni sehol egy tetves cigit.
Vicces is lehetne akár de én inkább Magyaország karikatúrájaként gondolok erre.
csegala
F@sza! A közmunkások 47 ezerért dolgoznak, a jól tanuló diákoknak meg nem tudják kifizetni a tanulmányi ösztöndíjat és még sorolhatnám. Szakadjon rájuk az ég!
miazavalami
@Dr.luigilongo60: Ezt azért csinálják hogy a bagósok a fideszes trafiktulajdonosok zsebét tömjék...
Hiszen megmondta Orbán , hogy nem hagyja a párt híveit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.