Újdonsült trafikosok kaptak milliókat a gazdasági tárcától a munkahelyteremtésre, hogy az alkalmazottaik bérét állami pénzből tudják fizetni - írja a Blikk.

A Blikk hat ilyen céget szúrt ki, amelyeknek tulajdonosai összesen 25 trafikhoz jutottak hozzá Heves és Fejér megyében. Őket összesen 24 millió forinttal támogatja pluszban az állam.
A munkahelyteremtő pályázat nem volt túl szigorú, mivel még az sem volt feltétel, hogy a nyertes cég be legyen jegyezve, az érintett vállalkozásokat a leadás után másfél hónappal jegyezték csak be.

- A cégbíróságok ismert leterheltsége miatt elegendő feltétel volt az alapító okirat becsatolása a támogatási igény benyújtásakor - válaszolt a gazdasági tárca. De a legnehezebben magyarázható az, hogy a munkahelyteremtő pályázat leadási határideje április 5-e volt, míg a dohánypályázatok eredményét április 22-én hirdették ki.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
nekem is kell trafik,nekem is kell trafik...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@miazavalami: Mert most a parom sogornojenek a 70. szulinapjat jottunk unnepelni, ami szombaton lesz egy klassz ebed formajaban, es a holgy tunderi, jo tarsasag kulonben is...:o)) Nelson melle, Motuekaba megyunk, ami Ujzeland legnaposabb helye. Tavaly ugyanekkor voltunk ugyanitt, egy hetig szakadt az eso. Most ho is fog, tegnap egy nap alatt 12 cm eso esett, szerdatol viszont jon a havazas... Mazochista vagyok, mit tegyek? Kattints ra a Hanmer Springs foldrajzi nevre, es meglatod, eppen ma meg holnap hol vagyunk: a Gyuruk Urat forgattak kb. 1 kilometerre innen,... Piszok szep hely, termalfurdokkel, kis dombocskakkal, es eppen uborkaszezon van, mert ez a tel itt... Most indulunk korbe nezni a kis varoskaba... Joejt, Kedves,... Tootsy..:o))
Nauta
@Csizmás Kond: Nem szídja,kiscsíra,hanem reálisan látja és értékeli!!Te és a többi itt rágalmazó hüjje haverod pénzért hazudoztok!
Nauta
@Csizmás Kond: A seggnyalást naponta látjuk! te is műveled e fideSS sikkes kötelezvényt!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.