Az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője szerint 600-700 milliárd forintból lehetne megvalósítani egy teljes körű árvízvédelmi rendszert, de egyszerre ennyi pénzt védművekre biztosan nem tud költeni a magyar állam - fejtette ki Molnár Béla a Vasárnapi Észak című hetilapnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
"A teljes körű árvízvédelemre 600-700 milliárd forint kellene" K E L L E N E ??? Hol is van a !!!3000!!! MILLIÁRD forintnyi magánnyugdíjpénzári vagyon??
human
@űrbán: Abból csökkentették az államadósságot. Tudod ami valójában nőtt.
human
Miért is gond az árvíz? Mert ártérre építkeztünk. A természet mindig erősebb. Ha gátak közé is sikerül szorítani a folyókat, akkor meg az lesz a baj, hogy gyorsan átfolyik az országon és nem lesz elég vizünk. A természetes ártereket meg kell hagyni és víztározókat kell építeni. Nem igaz hogy erre nincs elég közmunkás. A nagy amerikai gazdasági válság idején is gátak és víztározók építésével kezelték a munkanélküliséget.
nyanya001
Az einstandolt 3 ezer milliárd magánnyugdíj pénztári vagyonból erre is tellett volna !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.