Ha nem szakértők csinálják, balesetveszélyes lehet a sírásás, és volt már olyan is, hogy a koporsó leengedése torkollott tragédiába. A parlament ma tárgyal „csináld magad” elvű szociális temetkezésről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Csizmás Kond: 20.30-ra. Kerlek, ne hozd egy szintre a kedvenc kutyamat es mondjuk a testveremet,... Valahogy a kettot meg tevedesbol sem lehet egy napon emliteni kegyelet szempontjabol. Igen, az ember eltemeti a kutyajat, es valoban, vannak olyan tehetos emberek, akik a kis kedvenceiket szazezrekert temetik el, akar az erre rendszeresitett allattemetokben, amik egyre nepszerubbek. De nehogy azt emlitsd meg most nekem, hogy ugyanaz sirt asni a kert vegeben (puha foldben) a kutyamnak, mint egy eloirasos sirgodrot a temetoben, mondjuk annak is az arkaban, mert ugye, allamunk hos vezetoi hiresek az empatiajukrol, kegyeleti erzeseikrol...
dömdödöm
Súlyos elmebetegek ezek ! Ennyit erről ! Jövőre kapjátok össze magatokat és nagy létszámban zarándokoljatok a szavazóhelységekbe és adjátok meg nekik azt ami jár . A kegyelemdöfést ! X-eljetek bárhová csak jobb oldalra ne !
dömdödöm
a Gyurcsányos 300 ft-al már megalázva éreztük magunkat ,akkor ez mi ahoz képest ?
kukac50
Orbán ért a sír ásáshoz is,naponta gyakorolja,ássa a szegényeknek a gödröt egyre mélyebbre!
dömdödöm
@kukac50: saját sírját ássa elhiheted

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.