A sokasodó bankellenes perek miatt aggódik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. Szász Károly levélben kérte a Kúriát, hogy a társadalmi hatásokra is ügyeljen, mielőtt a devizahitelesek javára ítélne. Nyíltan nem kéri azt a bíróságtól, hogy támogassa a bankokat a perekben,...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Érdekes lenne megvizsgálni a bíróságok függetlenségét, amikor egy állami szerv nyíltan utasítja őket, a "helyes eljárásra". Az is izgalmas kérdés, miért csak akkor jut eszébe a PSZÁF-nak, illetve Szász Károlynak aggódni a bankok csődje miatt, amikor a nyakkendős maffiózók már lenullázták a CHF hitelüket? Most hogy a kis emberek perlik a bankokat, egyénileg, vagy pertársaságban, és volt már néhány, az adós számára kedvező kimenetelű per, azonnal kitört a pánik a bankok miatt.
Gyakran mondják, hogy a Gyurcsány-Bajnai kormány a bankárok kormánya volt. Lehet, nekem rossz a memóriám, de nem emlékszem olyanra, hogy a bankok védelmében utasított-e valaki akár egyetlen bíróságot is, vagy bárkit, hogy mindenképpen a bank legyen a kedvezményezett. Most Szász Károly egyenesen a legfelső bíróságot, kúriát utasítja, hogy milyen ítéletet kell hozni az adós kontra bank perekben. Akkor most melyik kormány a bankár kormány?
A napi szar minden nap kiborul a FID€$$ biliből, egyre nagyobb és büdösebb kupacot alkotva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Mobil123: De ólommérgezést is könnyű kapni.
Mobil123
@kkalman: Hát én nem kivánom neki azt , mert túl könnyű lenne. Csak szenvedjen, mint a kivert kutya.
verőce21
@kkalman: (17:58) Hát nem a Fidesz a "bankárkormány", hibás a levezetésed!

@gabrella: (20:03) "...amikor a felügyelet 2003-ban kirobbantotta a Kulcsár Attila nevéhez kötődő brókerbotrányt" - Szászt amiatt verték meg a nyílt utcán.
kkalman
@verőce21: Csak jobban védi a nyipáncás bankárokat, a bankjaikkal együtt, mint bárki más.
verőce21
@kkalman: Nem véletlen, hogy menesztette a Fidesz, mert ők nem a "bankárkormány".

(Fentebb, 16:44-ben már leírtam.)
kukac50
Pofátlanság a devizahitelesek hitelét emelni a Svájci frank árfolyamához amikor forintot kaptak. Aki Frankot kapott annak jogos aki forintot annak semmi köze a frankhoz.
A hitelesekkel akarják a bankokat fenntartatni, virtuális valuta kamatokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.