Mai hülyénk szerint az Index volt a hibás, amiért megírta, hogy félkész állapotban, félrecsuklott fejjel és odakötözött végtagokkal avatták fel Mindszenty bíboros XII. kerületi szobrát. Nem pedig a KDNP, akik úgy elcseszték az egészet, mint három Gyurcsány. Font Krisztina hegyvidéki alpolgármester írta meg azt a bocsánatkérő levelet, amiben a kerületi KDNP kért volna elnézést a balfaszságáért, amiért irtó kínos helyzetbe hozta saját polgármesterét, Pokorni Zoltán, illetve Kövér László házelnököt és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest. A szoboravatót ugyanis a Fidesz-szatelit álpárt szervezte, és sikeresen be is bizonyította, hogy Orbánnak igaza volt, amikor felszámolta az önálló KDNP-t, majd kamupártként újraalapította. Az öntudatos frakció azonban megtagadta a levél elküldését. Sőt Gaál "Ovis" Katalin, a "párt" országos elnökségének tagja azt is megtalálta, ki a hibás. Nem az, aki úgy rendez meg egy szoboravatást, hogy a főalak fejét szíjakkal kell odakötni, hogy le ne essen a...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Kicsit emlékeztet ez az egész arra a vénasszonyra, aki Olaszországban átfestette a Jézus képet. Ott is a vén hülye volt legjobban megsértődve, hogy nem díjjazták a mázolmányát. Itt meg a Kdnp van megsértődve. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.