Előzetes becslések szerint a hétfőn bejelentett adóintézkedések pótolhatják az idei költségvetésben a vártnál alacsonyabb infláció miatt kieső, 110-120 milliárd forintnyi bevételt - mondta Varga Mihály...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@silber13: De eltaláld ám, mert agyonverünk:))))
silber13
@coyote3: Stigerrel művészet mellé trafálni... Én úgy tudom...
vörösfuvalat
Mi is ebben az aljasság?
Mikor a 2013-as költségvetést tervezték 5.2%-os inflációval már akkor is tudták hogy max. 3%-nál nagyobb nem lesz a pénzromlás mert a 2%.ÁFA emelés már beépült az árakba.Tehát tudatosan hamis számokkal számoltak.Miért? Azért, hogy papíron reálbér növekedést tudjanak kimutatni.
Azzal is tisztában voltak hogy hiány fog keletkezni a költségvetésben és adót kell emelni.Azért,hogy ezt beadják a népnek kitalálták előtte a rezsicsökkentést.
A magyar meg beszopja mert jól oda vágtunk a multiknak.Azt,hogy a kormány úgy fosztja ki mint talán valamikor Rákosi tette az nem érdekli mert a nemzet nagyságával megetetik. A magyar meg minden szart bevesz ami le van öntve piros-fehér-zölddel.
mátmar
Ahhoz képest, hogy napokkal ezelőtt azt mondta, hogy nincs szükség újabb megszorításokra elég gyorsan váltott.Neki kéne kivenni a szülési szabadságot utána a gyedet, nem a feleségének. Ő is jobban járna és mi is.
csikknorisz
@mátmar: Szerintük csak az megszorítás, ami közvetlenül a zembereket érinti. Ami közvetve, az már nem. Az csak "kiigazítás", de erre még azt a jelzőt se használják, nem vacakolnak már ilyenekkel. Adót emelünk, oszt' heló. Mert úgy gondoltuk. Hogy mi miatt? Fura, de erre még a Századvég vezető elemzője is csak tippelni tudott, néhány lehetőséget felsorolva a reggeli (köz)rádióműsorban. (pl. a kormány begyűjt némi zsét egy esetleges választás előtti költekezéshez)
A riporter meg adta a hülyét (De akkor Varga Mihály is ezt mondta volna, de nem ezt mondta. /muhaha/), munkaköri leírás lehet ott a kormány védelme, még egy századvégessel szemben is. :)
kata53
@nyanya001: Én csak egyről hallottam, de süljön ki a szeme! Ezt is a magyarokkal akarja kifizetteni! milyen csomagok jönnak még??? Azért mindennek van határa! Ez a gerinctelen a Lipótra, ha nem börtönbe való!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.