Ismerőseink egy része reggel óta azon mulat és ámuldozik, hogy a Magyar Nemzet szerkesztőségét megszállta az UFO Magazin, és innentől tudományos-fantasztikus történeteknek álcázott rémmesékkel traktálja majd az olvasóközönséget. Az újságban ugyanis azt olvashattuk, hogy Lovas István, a lap brüsszeli tudósítója, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az összeesküvés-elméletek kedvenc szereplőjének, a Bilderberg-csoportnak zártkörű konferenciáján, Viviane Reding uniós biztos kifejtette: mindent megtesz a jövő évi magyar választások legitimitásának gyengítése érdekében, mégpedig arra alapozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
"Lovas István, a lap brüsszeli tudósítója, egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az összeesküvés-elméletek kedvenc szereplőjének, a Bilderberg-csoportnak zártkörű konferenciáján, Viviane Reding uniós biztos kifejtette: mindent megtesz a jövő évi magyar választások legitimitásának gyengítése érdekében, mégpedig arra alapozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat. Ennek érdekében már föl is vette a kapcsolatot néhány, Egyesült Államokból finanszírozott, nem kormányzati szervezettel, amelyek olyan jelentéseket fognak kiadni, amelyek utalnak arra, hogy az ország területén voltak, akik láttak a szavazófülkék fölé helyezett, rejtett kamerákat. Reding azt is elmondta, hogy a Magyarország elleni, a demokrácia hiányosságaira összpontosító, a félelem légköréről szóló médiakampány fokozódni fog, amelyhez segítséget nyújt Bajnai Gordon, volt miniszterelnök.

Huhú! És Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?"
SLAakku
A választási szoftver ügye

A probléma: A választások lebonyolítását segítő szoftver fejlesztésében egy olyan cég is részt vett, amelyet időközben eladtak egy marokkói magánszemélynek.

Emiatt a választások előtt három párt, a Fidesz, a Jobbik és az LMP is aggódott, hogy illetéktelen, a magyar hatóságok által utolérhetetlen és átvilágíthatatlan személyek juthattak hozzá a szoftver adataihoz, és ez állambiztonsági kockázatot jelenthet, illetve veszélyeztetheti a választás tisztaságát.

A kormány szerint nincs semmi baj, mert azóta a szoftvert frissítették, ha ki is került volna esetleg adat külföldre, akkor azokat már senki sem tudná használni.

Hivatalos vizsgálat: nincs.
SLAakku
".5. p...kán
2013. 06.

Reding asszony, aki jogi ismereteit a jelek szerint a "Vidám, rajzos nemzetközi jog tíz oldalon" című munkából szerezte, nyilván nem hazánk ellen használja fel elképesztő tudását, hanem a Fidesz által elnyomott nép Bajnai által történő felszabadítása érdekében.

Bajnai már bizonyított és ezért érthető, ha külföldi barátaink ragaszkodnak hozzá.

Magam is így tennék, ha tőzsdespekuláns, vagy szociális érzékenységgel megáldott nagybefektető lennék, de sajnos..."
SLAakku
@miazavalami: .5. p...kán -t kellene kerdezni.
SLAakku
"C...a Ba..t

a választások olyan eredményt adnak amilyet a számítógépben meghatároznak, pár kattintás megváltoztatni! ennyi a választás"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.