Már akkor szervezték az alvállalkozókat, amikor még meg sem hirdették a közbeszerzést. A megye mezőgazdasági termelői közül sokakat közvetlenül érint, a héten nyilvánosságra került iskola gyümölcs program újabban készülő "fideszes mutyija" - írta közleményében Dr. Veres János szocialista országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
Mutyi mutyit szül...nem fognak leállni most már mikor csak 1 év van hátra...
soljanka
Igazuk van: birka nép eddig is hagyta!!!

Akkor lopjuk ki alóluk a lepedőt is. Bégetnek egy picit,aztán boldogog leszenek megint ha megnyírjük őket.
kkalman
Leleményesek ezek a fityiszesek. Mindig találnak valamit, amire rátehetik a kezüket. Megvan már az oktatás, a föld, a dohány. Meglesz az iskolagyümölcs is. Orbán a Sándor Palotát is célba vette. Ezek után mi jöhet még?
A határon lecserélhetnék már a Magyarország táblát Mutyiország táblára. Megérett a cserére.
sport50
így leszünk a nagy "nemzeti"egypártrendszer,az államé/a vezéré/minden,amiből pénzt csinálhat!!!nagyon-nagyon ismerős ez már!!nem pont ez ellen harcolt anno a vezér??vagy csak azért,hogy ne másé legyen minden hanem az övé??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.