Az autópályakezelő közzétette azt a térképet, amelyen a július 1-től a teherfuvarozók számára fizetőssé váló útszakaszokat jelölték be - írja a Napi.hu.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. honlapján megjelent az a térkép, amely a július 1-től a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek számára fizetőssé váló útszakaszokat mutatja be.

Díjmentesek maradnak az alábbi utak:

az M0 és M31,
az M3 autópálya Nyíregyházát elkerülő (4. sz. főút és 403 főút közötti) szakaszán (szelvényszám: 227-234)"
az M1 autópálya Budapest és M0 autóút közötti szakaszán (szelvényszám: 5-16);
az M3 autópálya Budapest és M0 autóút közötti szakaszán (szelvényszám: 11-13);
az M5 autópálya Budapest és M0 autóút (gyáli csomópont) közötti szakaszán (szelvényszám: 13-22);
az M7 autópálya Budapest és M0 autóút közötti szakaszán (szelvényszám: 5-16);
az M4 autóút (4. sz. főút jelzés) Budapest és M0 autóút közötti szakaszán (szelvényszám: 19+100-25+000)."

Nagyobb méretben itt a térkép >>>

Itt kell útdjíat fizetni júliustól - mutatjuk a térképet

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Kedves Fideszes birkák!

Szerintetek is jó ötlet az.hogy a magyar utak 95% a fizetős lett,de kb ugyan ilyen arányban hibás kátyús vagy járhatatlanok az utak és mégis pénzt kérnek a használatukért?És helyesnek tartjátok azt,hogy ezt a plusz költséget a szállítók a megrendelőre a megrendelő a vevőkre vagyis ránk fogja hárítani.Kérdezem tőletek kedves birkák én kire hárítsam át a megemelkedett fogyasztói árat?Tán Orbánra?És kérdem én,hogy mi a garancia arra,hogy 2014 után személygépkocsikra nem fogják ezt a brutálisan magas adót megfizettetni?Mondjuk 40-80 forintért tehetsz meg 1 kilométert!100 kilométer 8000 oda vissza 16000??Ha így fojtatja tovább Orbán nem hiszem,hogy 2014 ben de talán megmerném kockáztatni,hogy sohase fogják megválasztani!
kkalman
Kedves fanok és fannék!
Vélemény erről a brutális adóról, amelyért max tengelytörést lehet kapni a kátyútengerben? Igaz, azt mondják, hogy ebből a pénzből rakják rendbe majd az utakat. Itt a hangsúly a "majd" szón van. Nagymamámék mondták mindig: "majdra a zsidó sem ad". Megjegyzem, a "zsidó" kifejezés a boltost jelentette a sarki Füszértben.
Erre a majdra, amit a kormány mond, én sem adok. Azt sem hiszem el, amit kérdeznek.
szaboria1
Megnézve a térképet a zölddel jelezett utak szét lesznek rombolva mert arra fognak menni a kamionok mivel nem lehet onnan kitiltani. Az 55-ös út is azért rossz állandóan mert a déli szakaszra elfelejtettek autópályát építeni. 2010.09.07 megjelent cikk szerint 2013 végére teljesen felújítják és kiszélesítik Szeged és Baja között az 55-ős utat, helyette sok sok kátyú lett, legalább is a Tompai elágazás és Baja között.
űrbán
Magyar birka meddig nyelsz még?? Hány tonna szart lehet letömni a szádon?? Mikor kezded feldíszíteni a lámpavasakat??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.