Koronázott királyként, újságíróbábokkal a kezén jelenik meg Orbán Viktor abban a kampányfilmben, amely a média függetlenségének és szabadságának unión belüli elérése érdekében jött létre - írja a Hír24.

A European Initiative for Media Pluralism nevű szervezet készített egy kampányfilmet, amelyben a média szabadságának és a médiapluralizmusnak a fontosságát hangsúlyozzák ki. Céljuk, hogy egymilliós uniós állampolgár aláírását gyűjtsék össze az ügy érdekében.

Szabad, független és kiegyensúlyozott médiát szeretnének az Európai Unión belül, és az aláírásokkal szeretnék elérni, hogy az európai polgári kezdeményezésnek köszönhetően alakíthassák a döntéshozó Európai Bizottság erre vonatkozó szakpolitikáját - írja a Hír24.

A szervezet a probléma bemutatásához egy angol nyelvű animációs filmet készített, melyben Orbán Viktor is felbukkan egy pillanatra megkoronázott királyként. Mellette másik két elrettentő példát hoznak fel: Rupert Murdochot és Silvio Berlusconit.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Betaloc: Az jó lesz!! Már a bolti felváltás is érdekes lesz.
Bár igaz nem sokan fognak ilyen pénzt látni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
Horn Gyula és a csúti szarkupac ... ennyi.
Törölt felhasználó
@lenhardtibolya: a konszenzushoz viszont nem is kéne hazaárulónak tartania másokat pusztán, mert egy személyi kérdésben eltérnek a vélemények. Röviden a nem beszélgetek veled mert te úgy is idegenlelkű vagy indítás nem a legmegfelelőbb a kölcsönös tiszteleten és tárgyilagosságon alapuló beszélgetések megkezdésének.. Legyen ön is kicsit nyitottabb, még ha másképpen is gondolja, legalább fogadja el, hogy a valóságnak sok arca lehet.. Lehet önnek van igaza, lehet itt másnak, ez nem most fog kiderülni, mindenesetre ne legyenek is ordas vagy komcsi időkre emlékeztető megbélyegzések, se itt se ott, mert összeségében a magyar társadalom sérül...
joopapa
@lenhardtibolya: A többi kelet Európai EU tagállamról miért nem készítenek lejárató kampány filmet? Annak örüljünk hogy az EU tagja vagyunk különben, itt már totális diktatúra volna. Így még van egy kis fékező erő a pénz. A pénzt miért nem utasítja vissza ez a "nagy szabadságharcos".
lenhardtibolya
@Mobil123: Én sem favorizálok senkit, Orbánt pedig főként nem, de elismerem, amikor jó dolgokat tesz, és bírálom, amikor hibázik. Engem nem kell "szánni", köszönöm szépen.
lenhardtibolya
@Tootsy: Sosem állítottam, hogy nem létezik tökéletesebb kormányzás, mint a jelenlegi, de azt tudom, hogy milyen volt a szocik működése, az bizony ennél is siralmasabb volt. Az egyetlen jó választás a Jobbik volna, mert ez a párt gyökeres változást akar, mégpedig az EU nélkül. Ön bizonyára nem sokat tud a jobbikos elképzelésekről, hiszen távol él tőlünk, és nem biztos, hogy az itthoni rokonok, ismerősök tisztában vannak a Jobbik céljaival, de én ismerem azt a programot, ami a 2010-es választás előtt kiadásra került, ez bizony gazdaságilag is és emberileg is a legbecsületesebb elképzelés, ami mindenre kiterjed, ráadásul nemcsak a jobboldali emberek számára hozna megoldást, hanem az egész magyar nemzetnek.
A teljes népesség és a százalékok közötti összefüggést említi, bizonyára igaza van, de sajnos a szavazáson a részvétel nálunk valamiért nem 100 %-os, így akik nem voksolnak, azok fölöslegesen reklamálnak utólag, az ő véleményük nem számíthat bele a végeredménybe. El kell menni szavazni! Ez a lényeg, aztán győzzön a Jobbik!
mátmar
Miért? Hiszen már a koronát is hazavitte! Ha Keresztény Néppártnak is elege van belőle akkor csak a királyság marad.Már kalapozok a koronázási miséjére. Elsősorban a születésnapi miséjén részvevőktől várom a hozzájárulást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.