Az esztergomi Polgári Körök kürtölte tele a sajtót azzal, hogy a város polgármesterének, Tétényi Évának a sajtófőnöke Váczy-Hübschl István az árvízi védekezés miatt írt facebookos bejegyzésében "lesuttyózta" Orbán Viktor miniszterelnököt.

Tétényi Éva Esztergom polgármestere korábban azt állította, hogy Orbán Viktor nem kereste meg, és nem állt szóba vele, mikor Esztergomban járt az árvíz miatt.

A június 10-én írt bejegyzésben ezt írja Váczy-Hübschl István:

..hm..., miközben a polgármester hajnal 4-kor a táti polgármestertől a nyergesújfalui gazdaboltig bejárja Tolnát, Baranyát,hogy a Csenkei-védmű rendben legyen, a miniszterelnök meg a belügyminiszter még arra sem méltatja, hogy meghívja őt a saját városába a reggeli sajtótájékoztatóra? mindegy, majd megvédjük mi, esztergomiak a várost, a politika meg kampányt csinál belőle. Vajon eddig arra vártak, hátha bedől majd valahol a gát, oszt akkor rá lehet kenni az egészet Tétényi Évára? Most meg hogy nem jött be, akkor inkább learatják a babért? Hát, nekem ez nem tetszik, faluhelyen az olyat, amikor a házigazdát elfelejtik behívni a saját házába, azt egyszerűen sutttyóságnak hívják, akárki csinálja.

Orbán Viktor vasárnap tekintette meg személyesen is Esztergomban a gátakat. Ezek után nyilatkozta azt a város független polgármestere, Tétényi Éva, hogy a kormányfő őt nem tájékoztatta semmiről, és emiatt nem tud együttműködni a katasztrófaelhárításban részt vevő szervekkel. A Hír TV birtokába került videofelvételen azonban jól látható és hallható, hogy Orbán Viktor külön is megkérdezi a polgármester asszonyt, hogy szerinte hiányzik-e valamilyen feltétel a védekezéshez, és felajánlja a városnak a kormány segítségét.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ezt simán elhiszem, mert mikor kint voltunk a gáton győr mellett, kb 500 ember lehetett, a kanmajom úgy elszaladt, mint a huzat. Egy mukkot se mert szólni. Ja, Erdélyben is láttam a mukit, nem mert megállni ott sem. Fosóágon van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
mért mi a baj ezzel??? mért nem az egy hatalom mániás büdös suttyó
kkalman
Ha direkt nem is, de az "árvízi hőst" nevén nevezték. Mi ezzel a probléma?
vukkocska
Azt mondta a sajtósa, hogy ha Tétényi Évát a reggeli, saját városában lévő sajtótájékoztatójára nem hívták meg, az suttyóság. Nem Orbán Viktort, és nem személyre szabottan suttyózott, nem arra, aki nem hívta meg a reggeli sajtótájékoztatóra, ami az általa vezetett városban volt. Ha már Tétényi Éva jól tette a dolgát a mi drága nemzeti kormányunk segítsége nélkül, akkor kell valami böszme dolgot keresni, amivel szórakozhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.