Kövér László első felindultságában letiltotta a Jobbik-frakció valamennyi szakértőjének és alkalmazottjának belépőkártyáját, illetve megtiltotta a frakciónak a hozzá érkező külsősök beléptetését mind a Parlamentbe, mind a Képviselői Irodaházba - közölte a Jobbik a pénteki parlamenti rendzavarást követően. A párt szerint Kövérnek "elgurult a gyógyszere".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"V...s P..pi 2013. június 2

R...ót 2013. június 2

Ebből is látszik mekkora harcosok, ha pofázni kell.
Ha viszont valami szokatlan történik, nyomban beszarás a reakció. Amennyiben Kövér nem egy műmájer lett volna, azonnal visszaveszi az elnöklést és ő maga jár el, nem erre a szerencsétlen félnótásra hagyja az ügyek rendezését.
Mindenesetre a parlamenti őrség el tudott járni olyan ügyben, amihez az égegyadta világon semmi köze nem volt.
Íme!

hvg.hu/itthon/20130213_milla_molino_parlament

Hogy védené meg ez az őrség a képviselőket, ha három ötéves gyerek bemenne uszögessel és papírgalacsinokkal lövöldözné őket, esetleg rizzsel működő töltőceruzákkal félemlítenék meg a kurvanagy harcosokat!

Viktor fiam, lassan má' az ülésterembe is páncélkocsival kell járnod, mer a gatya tele!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.