Magyarország a Világbank, az IMF és az unió javaslataival szembemenve kezelte a válságot, és ennek is köszönhető, hogy sikerült kikerülni a túlzottdeficit-eljárás alól – mondta el Kósa Lajos.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Most aztán a legkönnyebb, csak ki kell tenni a vizet napra :D

De most mindegyik fideszes elmondja ugyanazt??? Hogy mekkora hősök, mert kikerültünk a túlzott deficiteljárásból, Időlegesen? és milyen áron???
gibgab
Miközben ti lubickoltok a meleg vízbe nemtudomhányszázalékos lajos, több százezer-de inkább milliós a nagyságrend-embert tettek tönkre, raboltatok ki. Erre lehet, hogy ti büszkék vagytok, tiszetességes ember ezt viszont szégyelli. Csakhogy a tisztességet ti nem ismeritek.
csikknorisz
Mindjárt nyugodtabban alszom el, ha mno cikkeket olvasok hírtévés műsorokról az m1 híradója után. Aztán tévémaci, fogmosi, mese vége.
kkalman
"Arra a kérdésre, hogy kinek szurkol a Mesterházy-Bajnai csatában Kósa azt válaszolta, hogy Zuschlag Jánosnak, mert ő hamarosan szabadul, míg a két nagyágyúról az a véleménye, hogy „egyik rosszabb, mint a másik”."
20 %-os Lajcsi! Nálad, a főnöködnél, az egész fityisznél egyik sem rosszabb. Se külön, külön, sem pedig együtt.
csikknorisz
@kkalman: Ó, dehogynem. A narancstörpikés mesében ők a gonosz hókuszpókok. A pártszimbiótáknak ennyi elég is.
human
A korrekt az lenne, hogy elmondanák, az IMF hitel mekkora részét költötték el ők és mire?
A válságot kezelni kellett ez tény. Viszont a kormánynak sikerült úgy megoldani, hogy a teher nagyobb részét az átlagkereset alatt élő többségre hárítják folyamatosan. A többiek pedig újabb és újabb kedvezményeket kapnak. Ez lehet, hogy arányos, de nem igazságos teherviselés, ugyanis ebben az országban pont az a gond, hogy kevesek kezében összpontosul a profit nagyobbik része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.