Egy rettentő veszélyes ember járt évekig Magyarországra, akit kemény kézzel utasítottak ki az országból. Legalábbis az akciót levezénylő magyar hatóságok szerint. A valóság ezzel szemben az ügyről készült hatósági dokumentumok szerint az, hogy kiforgatott jogszabályok alapján, eltitkolt okból állítottak csapdát...

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ezt elkövetni egy olyan országban, amely ország a világ közvéleményét szeretné megnyerni a maga számára a határain kívül rekedt honfitársai számára, több mint hiba, ez a magyarokkal szembeni bűncselekmény. Olyan fokú érzéketlenségről tesz tanúbizonyságot, hogy ezután nincs joga az erdélyiekért szót emelni.
Darthon1
Ha esetleg valaki keresi az alanyt a mondatban, Orbánról beszéltem.
Pálinkafőző Rézüst
@Darthon1: nemsokára állítmány lesz, bíróság elé...
Ez a hernyó a dalai lámával sem volt hajlandó találkozni, nehogy a kínai elvtársai ferde szemmel nézzenek rá. Undormány ez az embernek látszó tárgy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.