A Varga Mihály által javasolt, az államkincstáron kívül minden pénzforgalmi szolgáltatóra vonatkozó, egyszeri befizetési kötelezettség válthatja ki az állam által korábban átvállalt önkormányzati hitelek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ez a kváziközgazdász egy igazi Mekk Elek.
Ha nem Qrbán seggnyalója lenne, akár még szakmai jövöre is számíthatna.
QQCSI
Szóval, ha egy önkormányzat, ahol pénzügyi, jogi képzettségű emberek vannak
eladósítják a községet, várost, akkor én, mint állampolgár fizessem ki a sarat.
Ha a szerencsétlen balek állampolgár földönfutó lesz, az meg ott dögöljön meg?!
A spekulációs céllal felvett majd a kormány segítségével visszafizetett, a bankokat
megkárosító, az ügyfelet kedvező helyzetbe hozók dobják össze az önkormányzatok
adósságát! Kezdheti Orbán Viktor, folytathatja Kósa, Rogán, Szijjártó, Lázár...
mekkelek
Ez egy szép kis spirál amibe teljesen belecsavarodtak és csúnya vége lesz. Persze nem a vezírnek és a kedvezményezetteknek mert nekik tündérmese van, ők már annyit összeharácsoltak, hogy az unokáiknak is elég lesz. Az átlag magyar fogja nagyon megszívni, aki most a rezsicsökkentés örömködjétől nem látja hogy ezek a dilettáns ámokfutó balfácánok a megszámlálhatatlan adónemekkel és az év közbeni improvizálásokkal mekkora károkat okoznak a gazdaságnak. El kellene hajtani őket a büdös francba, mert ebből nagy szívás lesz.
csikknorisz
Húha. Ez azé' nem kicsit vastagbőr-gyanús. Ha jól értem, ez körülbelül olyan, mintha azt mondanák, hogy mivel kevesebbet vásároltam, ezért kisebb lett az áfabevétele állambácsinak (vagy mi, nemzetbácsinak), fizessem hát ki a különbözetet, mert a meg nem történt vásárlásokkal nem számolt az elcseszett költségvetésük. Ja, de természetesen nem is nekem kéne kifizetni, hanem a bótnak, ők meg a pénzfáról szedik a bevételt, semmi ok hát az aggodalomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.