Jónapot kívánok, kedves drága olvasóink, üdvözletem küldöm innen, a puhlászlói mélyklotyóból, mitakarokmondani, rögvalóságból, rémes, nemdebár? A gonzóújságírás legszentebb hagyományainak megfelelően egyébként ezennel egyébként élő egyenesben bele is fogok szarni ebbe a bidébe, sőt, a kiegyensúlyozottság jegyében még le se húzom. Ugye, milyen vicces?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Na, ezt az ironcot ugy vagnam ki- es pofan, hogy a fal adna a masikat. Nagy valoszinuseggel a bayerzsoti szovegeit tekinti a bibliajanak, mindenesetre ennek a formedvenynek olvastan ennek a palinak igazan tele kene sz@rni a szajat, pedig az ilyen kozonsegesseg egyaltalan nem szokasom:(:(:(:(:
bagira
@Tootsy: Talán az újságíró iróniának szánta, ám ez a trágya-nyelv erősen hasogatja az én fülemet is. Mert oké, hogy a virtualitás szabadsága, de mégis... Ha egy valamit magára adó automata gépmoderátor kimoderálná, sok nem maradna a szövegből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.