Itt látható a nagy hírű bűvész! A lábával karikázik, a kezével citerázik, az orrával orgonázik, a fülével figurázik, a szemével gurgulázik, a szájával vacsorázik!   (Weöres Sándor)   Ez a versszak jutott eszembe tegnap  köztársasági...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
A megválasztáskor írt mondtaok (endresy.blogspot.hu/2012/04/koztarsasagi-kiralysag-kancellarja-fele.html ) "Az a FIDESZ-tag, aki annak idején a „vakondos szavazásról” híresült el, amikor a titkosnak hirdetetett szavazáskor a hivatalos elvárásokkal szemben szavazókat kereste az akkori holdudvarban. Miközben ennek fényében sajnos fennáll a veszélye annak, hogy a következő köztársasági elnök már személyében, a megválasztás és jelölés módjában szinte automatikusan a megosztottság szimbólumává válik. "
Csizmás Kond
Ja...hogy Áder nem a kedvetek szerint döntött...na de egyebet pl alkotmányossági nemtetszést miért nem fogalmaztok meg ?
Szerintem a szocialista korból hátramaradt megfogalmazáshoz igazítjátok ma is a dolgokat, amikor az volt a szlogen, hogy a szocialista párt így akarja, a szocialista párt így képzeli el stb de egy szó hogy abba mi volt törvényes vagy alkotmányos soha nem hangzott el, csak az akarat meg az igény...na ezt lépte túl ma Áder.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Egy olyan törvényesség nevében gondolod átlépni, mely törvényességet a pártkormány alakít ki akár napont átírva mindent? Ezt vagy nem gondoltad komolyan, vagy szimplán provokálsz.
Amúgy Orbán meglehetősen Rákosi-módra működik.
Áder lnem lépett átt semmit. Max a Sándorpalota küszöbét.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ma a törvényességet egy közös alapok köré építik. Ez a Unió. Az ami nem felel meg ennek az felülbírálják és kérik a kiigazítását...a többi csak hablaty.
Vasárnapiiskolás
@Csizmás Kond: Ezt eltudod mondani víz alatt is?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Te is tudod, hogy csúsztatsz. Az Unió jelenleg hivatkozási és nem igazodási alap. Kiépítenek egy trövényességi keretet, majd amikor tételesen a képébe vágják Orbánnak, hogy barom, akkor kiáll a hordóra, és közli, hogy az EU kéri a nép korbácsolását. Aztán lebukik mert hazudik, illetve az emberei hazudnak. Akkor nagy nehezen átírnak eg ybetüt.
Ha igazodási rendszer lenne, akkor eleve EU-konform törvénykezés zajlana. Ma nem az zajlik. Amit írsz az a valóságban fordítva zajlik tehát.
De ebben az esetben is messz esik Áder-től. Áder ettől még pártkáder.
GeoCravker
@Vasárnapiiskolás: Sőt, fejen állva is talán :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...legalább egy példával előhozakodhatnál...különben ugyanolyan üres bekiabálás mint a monyole.
Csizmás Kond
@Vasárnapiiskolás: ..te valami vízisikló vagy ?
GeoCravker
a legutóbbi.
propeller.hu/itthon/2728059-giro-szasz-szerint-eu-kivansaga
Aztán az EU közölte, hogy nem.
Tudom, nem Orbán. Orbán ott sem volt, és Girosz megálmodta.
Csizmás Kond
@Vasárnapiiskolás: ...hogy víz alatt akarsz értekezni...
Manhattan
Áder így indokolta a földtörvény aláírását: „Nem mindegy, milyen példát közvetítünk: rend nem születhet rendbontásból, törvényesség a törvénytelenségből, joguralom a jogtalanságból”
Akkor ezek szerint lemond?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.