A letenyei születésű Dr. Tizedes György az ország legismertebb plasztikai sebésze. A pécsi Da Vinci Magánklinika vezetője most VV. Dya kebleit formálja át. Az X News legújabb videója a bejegyzésben leshető meg.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ez nagyon fontos hír...de ki ez a VV Dya :(((( és Dr.Tizedes Letenyéről ő sem ismerős...valami nagyot hagyhattam ki ?!
nemkati
@honeykiss: Én se tudom, ki ez a Dya, de a Tizedest, meg a többieket se ismerem. Viszont ezeket a ciciket egyszer már átszabták, látszik a műtét helye, ennek ellenére szerintem semmi baj velük. Azt a sebészt, aki ezt most újra megműti, nem tartom sokra. Mert az egy dolog, hogy pénzért bármit, de ha valaki orvos, akkor mégiscsak kéne lennie valami etikai gátnak, legalább az esküje miatt.
honeykiss
@nemkati: tudod sok nő a tiltás ellenére sem törődik azzal,hogy mi lesz később...valóban nem is értem miért nem jó az a didkó ennek Dyanak?
nemkati
@honeykiss: Mert egy nő mindig még jobban akar kinézni, mint ahogy kinéz. :)))
Akkor is, ha mások tökéletesnek látják. Akinek van pénze, az úgy gondolja, hogy miért ne legyen még szebb. Én azt nem értem, hogy miért nem rettenti el őket az a sok félresikerült műtét? Csak a legkevésbé durvát mutatom:
www.luuux.com/health-beauty/toris-bad-breast-implants

Na meg hogy a pasik mit szeretnek simogatni egy darab szilikonon? hehe, meg vannak zakkanva? :)))
honeykiss
@nemkati: jó kérdés...én sem tudom...nem vagyok jártas e mellbevágó kérdésben :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.