Nem vált az ellenzéki oldal meghatározó erejévé a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014–Párbeszéd Választói Mozgalom az elmúlt fél évben, miközben nevet is kellett váltaniuk. Böcskei Balázs szerint az egész korszakváltás paradigmát beárnyékolja a miniszterelnök-jelölti casting.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem zorog a haraszt... Orban regen eljatszotta szinte minden szinten a sajat es kormanya szavahihetoseget, kezdve a regisztralasi torvennyel, folytatva a kulfoldiek utan dobalt magyar allampolgarsaggal...Azert az elgondolkodtato, hogy az elozo kormanyok nem hoztak ide vonatszam Lengyelorszagbol, (de mashonnan sem), bertuntetoket, nem csinaltak bekemenetet szinten statisztakkal,...

Valoban, az eloiteletek gyartasa nem szep dolog, de nem o kezdte pl. azzal, hogy a legnagyobb eloiteletet torvenybe is iktatta: aki szegeny es hajlektalan, az BUNOZO?

Meg most is nagyon akarja tudni, hogy ki fog ra szavazni, ezert kell a kulfoldieknek aug. 1-tol regisztralniuk,...(???)...Akkor ki is kezdte az eloiteletesdit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.