Lenhardt Balázs független országgyűlési képviselő feldúlt hangú levélben fordult Kövér Lászlóhoz, az Országgyűlés elnökéhez. Tette mindezt azért, hogy megkérdezze: „Miért nem tiltják be végre a melegfelvonulást?"

Levélben írt Kövér Lászlónak városban felvonuló kamionokról, eltévelyedésről és a fejlett nyugati államokban tobzódó deviancáról, miszerint léteznek már olyan mesekönyvek, amelyben a főhős felfedezi, hogy ő más.

Lenhardt Balázs azt sem érti, hogy egy iskolában hogyan lehet olyan öltöző, ahol a magukat elfogadni nem tudó gyerekek társaiktól külön öltözhetnek.

Pintér Sándor válaszából kitűnik, hogy nem fogják betiltani a felvonulást, valamint az is kiderült, hogy a balhézó "aktivisták" miatt megvédett 2012-es Budapest Pride biztosítása 64 millió forintba került az országnak.

Meleg-ügyi szájbarágó írásunkat itt találja >>>

Íme a teljes levél:

Tisztelt Elnök Úr!
Az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 46/1994. (1X.30.) OGY határozat 91 . §-a alapján írásbeli kérdést kívánok benyújtani a belügyminiszterhez „Miért nem tiltják be végre a melegfelvonulást?" címmel.

Tisztelt Miniszter Úr!

Mint ismert, július 6-án ismét megtartanák budapesti felvonulásukat a szexuálisan
eltévelyedett, deviáns személyek: „férfiak és nők". Ilyenkor átalakított teherautóikkal
végiggurulnak fővárosunkon; hogy reklámozzák, terjesszék saját perverzitásukat. Egymást
nyalogatva, meztelenül mutogatják magukat, meggyalázva magyar hagyományainkat ,
ezeréves keresztény értékeinket, provokálják a normális többséget . Az átlagembert, amelyben ez a gusztustalan szeánsz jogos megbotránkozást kelt, gyermekeinknek pedig rossz példát mutat, hiszen az eltévelyedetteket mutatják be mindennaposnak.
És sajnos egyre nagyobb tért nyerhetnek hazánkban az efféle rendezvények, gondoljunk csak a melegek olimpiáj ának nevezett tavalyi homokos partira, ami ugyan Demszky Gábor
öröksége, de a jelenlegi főpolgármester sem látott kivetnivalót ebben a „sporteseményben" .
De kérdés, hogy miért tehetik meg mindezt, Magyarországon?

Egy olyan országban, ahol a kormány elvileg elkötelezett a keresztény értékrend mellett, a házasságot férfi és nő kapcsolatának tekinti, a családot pedig egy szent közösségnek. Szép szavak vannak, de tettek már kevésbé!

Végre meg kellene húzni a határt: eddig és ne tovább! Mert a középkori üldözöttség után
lassan elérték az egyenjogúságot, sok helyen házasodhatnak egymással, ma viszont már ott tartunk, hogy az ún. liberális demokráciákban már követendő példaként van beállítva a
homoszexualitás. Hogy egy durva példát emeljek ki, tőlünk nyugatra már olyan, gyerekeknek
szóló mesekönyveket is találhatunk a boltok polcain, amelyekben a történet „hőse" egy olyan
kisfiú, aki rádöbben a cselekmény során, hogy ő „más", lányként kezd öltözködni, viselkedni,
ez pedig teljesen pozitívan van beállítva. Sajnos egyre több ilyen könyv létezik a „fejlet t
nyugati világban", és csak remélni merem, hogy egy magyar gyermek kezébe sem került még ilyen!

Az egyenlőség jegyében már 1-es és 2-es szülőkről beszélnek, és van olyan iskola, ahol külön öltözőt kaptak a magukat sem fiúnak, sem lányoknak nem tartók .Jól látható: ezen felvonulások valódi története tehát már rég nem a másság elfogadásáról szól, hanem annak arrogáns propagálásáról. Sokak véleményét tolmácsolom tehát: rohamosan fogyatkozó nemzetünknek nincs szüksége ennek a genetikai zsákutcának a reklámozására!

Tartsanak helyette családi napot, ingyenes programokkal a gyerekeknek és reklámozzák, hogy a boldogság forrása az egészséges család. Mutassák be pozitív példaként a sokgyermekes családokat, és az exhibicionista perverzitás nyilvános mutogatásának támogatására - hiszen sok ezer rendőr lesz szolgálatban a menet biztosítására - szánt összeget a rászoruló családok között osszák szét! Tényleg, mennyibe is került az adófizet őknek az elmúlt években ez az esemény?! De igazat írjanak, ne csapják be azokat, akiknek még van bizalma a magyar rendőrségben, és verejtékes munkával keresik meg azokat a forintokat, amiket Önök ilyen célokra pazarolnak!

Kérem miniszter urat, hogy ne hagyják tovább mélyülni ezt a liberális, egészségtelen fert őt!
Ez a felvonulás egy provokáció, az egészséges emberek provokálása, nem kellene közpénzből védeni! Vessenek véget az aberráltak magamutogatásának, és ne a botrányról szóljon megint július első szombatja!

Budapest, 2013 . június 14.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sakasaka
@csa-csa: Velem vitatkozhattok, és erősíthetitek egymást. A lényegen nem változtat. Ha lehetne - már egyre valószínűbb - javítani a génhibát, akkor sem akarnának megváltozni. Vagy igen??? Bárcsak így lenne.
Amiket írtam el sem gondolkodtok rajta? Csak a mentegetőzéssel, magyarázkodással vagytok elfoglalva. Vagy rosszul látom? Én is tévedhetek a megérzéseimben.
JAJMÁR
@sakasaka: A válaszodat köszönöm. Azért engedd meg, hogy én jobban tudjam mint Te, hogy mi a vallásom.

A Biblia értelmezése nem egyszerű.
Egyébként azért írtam Neked, mert Te azt állítottad, hogy "Isten bűnnek mondja a homoszexualitást", én pedig ilyen állítást, Istentől, nem találtam.
Isten a paráznaságot mondja bűnnek, a házasságon kívüli házas életet stb., vagyis a tetteket. Minden ember Isten teremtménye, nem gondolod?.
Ezért nem bűnösek a homoszex. papok sem, mint ahogy a heteró papok sem, ha mindegyik visszafogja a vágyait, hiszen neki ezek tiltottak. Ilyen egyszerű.
Te nem így gondolod? Más egy állapot és más a tett.

Valószínű, hogy Te is így gondoltad, de nem így írtad!

A Bibliában az apostolok leveleiben és cselekedeteiben van arra utalás, hogy .férfi férfival nem hálhat, vagyis itt is a tett az elítélendő. .
Ezen kívül még mindenféle paráznaságot és egyéb bűnöket is elkövettek, pl. Szodoma és Gomora, amiért a büntetés járt.

Ma, amikor egy válás szinte pillanatok műve, amikor házasság sem kell, elég a barátnő, miért ennyire kitaszító a társadalom pont ezzel a réteggel?
Isten nem azt mondja, hogy ne kívánjátok más házastársát, hanem azt, hogy Te!! Ne kívánd. Elsősorban saját magadért vagy felelős. Majd ha mindenki először saját magán gyakorolja és betartja a mások elé könnyedén felállított erkölcsöket, akkor majd ítélkezhet.
Elhiszem, hogy sokat olvasod és ismered a Bibliát, jóval többet, mint én. Én valóban nem ismerem ilyen szinten, inkább csak a mondanivalóját próbálom a mindennapokban tartani Pl. igyekszem tisztelni az embertársaimat. Ha csak annyi baja lenne a világnak, hogy vannak benne homokosok, meg leszbik, beköszöntene a béke.
dubitus
A magyar kormány remélhetőleg annyira megerősödik, hogy melegfelvonulást betilthatja nem csak nálunk, hanem szerte a világban.
Aztán következhet az alávalóan keresztényellenes, szexista brazil karnevál is!
sakasaka
@JAJMÁR: Nem értem a gondolatmeneted. Ez az én hibám. Lehet, hogy nincs pont úgy leírva, hogy "bűn" a homoszexualitás. De a Biblia nem értelmezhető nehezen. Ige Igét magyaráz. Az ítéletek, amik jöttek ilyen emberek "tettei" következtében nyilvánvalóvá teszik Isten hozzáállását. Hiszen a büntetés a bűn következménye. Isten nem büntet azért, ami nem bűn. Ebben egyetérthetünk. Vagy tévedek?
Ha az előző hozzászólásaimat is elolvasod, láthatod, hogy nem ítélem, nem gyűlölöm őket, de nem tartom normális állapotnak.
Igazad van, hogy sok a paráznaság, házasságtörés és ezek is "halálos bűnök", vagyis az ószövetségben halállal büntették a zsidóság körében. Ha most alkalmaznánk, nem sok ember maradna életben. Többek között én sem élnék, hiszen Isten ismerete előtt én sem voltam különb. De át lehet venni a bűnbocsánatot, van kiút a bűnökből és következményeikből. Ha olvasod a Bibliát - főleg a próféciákat - könnyen észreveheted, hogy az utolsó időkben élünk. Olyan idők jönnek, mint Noé napjaiban.
Valóban a társadalom toleránsabb a más szexuális bűnökkel szemben, mint a homoszexualitással. Ennek nem tudom mi az oka. De érdemes elgondolkodni rajta.
Bocsánatot kérek azért, ha vallásodban megbántottalak. De sokan vallják magukat keresztényeknek, akik azt sem tudják mi fán terem.
Üdv.
mariaberta
Nem Te vagy véletlenül a lenhardibolya? Ismerős a stílusod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.