Szombaton ismét jön a hagyományos évi Felháborodások Napja, tudják, a szombat, amikor mindenkinek épp az Andrássy úton lenne dolga, de a buzik miatt nem mehet arra. A szélsőjobb is elkezdte a köcsöglista összeírását, talán már a gázkamrák is füstölnek valahol. Aki mégis kimerészkedne az utcára a hétvégén, vagy csak idén is kétségbeesett a hír hallatán, annak íme rövid kérdezz-felelek kiskáténk a melegfelvonulásról.

Ha már eddig elolvastam, akkor buzi vagyok?
- Nem, nyugodtan olvasson tovább.

Biztos? Szerintem ez a cikk is a meleglobbi műve, amit a háttérhatalmak irányítanak, hogy még több homokos legyen a világon!
- Nem, a dolgok nem attól vannak, hogy beszélünk róluk. Meleg sem attól lesz valaki, hogy olvasott róla.

És ha élőben meglátok egy ilyen tollboást, elkaphatom tőle?
- Nem, ez nem egy betegség. Ők ilyenek, így boldogok és azt ünneplik, hogy ezen nincs mit szégyellni.

Na de a gyerek... Hogy fog felnőni, ha ezt kell látnia világos nappal Budapest utcáin?
- Nem lesz semmi baja, ne aggódjon. Ha elég idős már, magyarázza el neki, hogy vannak nénik és bácsik, akik a saját nemükhöz vonzódnak és ők is ugyanolyan emberek mint a többi.

Mi? Dehogy ugyanolyanok! Utálom az összes buzit!
- Akkor Ön valószínűleg homofób. Egyes vélemények szerint a homofóbok valójában maguk is buzik, amit így próbálnak elfojtani magukban. Ne tegye!

De akkor is, miért kell az utcán vonaglaniuk? Ez az egész a hálószobába való!
- A rendezvénnyel az elfogadásukra szeretnék felhívni a figyelmet. Ha toleránsabb lenne velük szemben a társadalom, nem lenne szükség felvonulásokra sem.

A miniszterelnök úr sem megy el, én miért mennék?
- Orbán Viktor félázsiai származékként valószínűleg feszélyezve érezné magát egy ilyen európai rendezvényen, ez azonban Önt nem kell, hogy visszatartsa.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@lbs: Ilyen nincs! Honnan szerzed az infókat?

Az AIDS nem terjed nyállal, és tüsszentéssel sem, nem cseppfertőzéssel terjed, az AIDS nem influenza!!

Nem a "ferdék, és a drogosok típusbetegsége", az egy dolog, hogy a nem fertőtlenített tű, amellyel a drogot adagolták, egyenesen a véráramba juttatta. Az is igaz, hogy a homoszexuális emberek, illetve akik gyakrabban váltogatták a partnereiket, ott több megbetegedés volt eleinte. Ma már, sajnos, nincs különbség.
Tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de bárki, a heteró is, elkaphatja, ha nem vigyáz!
A tüsszentésnél azért ehhez több kell :)

Az AIDS kizárólag nemi érintkezés során terjed, valamint vérátömlesztéssel, fertőzött tűvel, illetve olyan eszközökkel, amelyek egyenesen a véráramba juttatják a fertőzést. Átadhatja még a szülő nő a gyermekének is, sajnos, vannak gyerekek, akik így születnek.
Keress rá a neten, mindig jó, ha az ember tudja a valót, és azt terjeszti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@lbs: OMMSZ Munkavédelmi Főiskolán és Egyetem. Ez hol a frászban működik?
Brother Louie
@lbs: Ha ezt tanították akkor biztos úgy is van. Ne járj étterembe. Sőt a 7-es buszt is kerüld el, mert szifiliszt kapsz ha leülsz valaki után az ülésre. Sőt ha nő vagy még teherbe is esel.
JAJMÁR
@lbs: ma: 14:19 " Pl. AIDS-re, ami akár tüsszentés útján is elkapható, mert cseppfertőzéssel terjed.
A ferdék, meg a drogosok közismert típusbetegsége." Ezt írtad! Ez pedig így nem igaz!

Nos, nem tudom, hogy közel 20 évvel ezelőtt mit tanítottak Neked, de érdemes a mára is figyelni. A tudomány és a világ fejlődése nem áll meg! :)

Ha cseppfertőzéssel terjedne, már kihalt volna az emberiség.
Igaz, pont "a legszebb dolgot" az életben, ami a szerelem, vette célba, és azt, ami a fajfenntartást biztosítja. Nagyon durva! Kb. 22 millió ember halt meg ebben a betegségben eddig.

De maga a vírus gyenge, a levegőn elpusztul. A nemi szervek váladékain és a véren kívül nincs jelen olyan százalékban más váladékban, hogy fertőzzön. Persze, ezen kívül még egy csomó vírus, és baktérium létezik, és soha nem tudhatjuk melyikből lesz egy másik világjárvány :(
wadnarancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nola
@wadnarancs: szerintem a cikk írójának nem lesz ezzel gondja, ellenben azt már nehezebben fogja tudni megértetni a gyerekkel, hogy miért vannak emberek, akiknek a szexualitás annyira fontos, hogy az alapján ítélnek meg más embereket, sőt ismeretlenül gyűlölködnek, csak mert otthon üres óráikban arról képzelegnek, hogy vajon a másik, aki nem úgy gondolkodik, mint ő, miket csinál az ágyban a párjával.
leszúrt rittberger
@nola: :DDDD És tényleg, mekkora!

"csak mert otthon üres óráikban arról képzelegnek, hogy vajon a másik, aki nem úgy gondolkodik, mint ő, miket csinál az ágyban a párjával"

Ez az egésznek a lényege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.