Bajnai Gordon szerint közömbös, hogy Magyarországon milyen határozatot fogadnak el. Félrevezetés van, Orbán a saját hatalmáért harcol, hogy elvehessen trafikot, földet, vagy talán patikákat, illetve a „takarékszövetkezet részjegy tulajdonosoktól a tulajdonukat leértékelhesse”. Annyi hatalmat akar Orbán megtartani, amivel az emberek életét totális kontroll alatt tarthatja. Így nem az uniótól, hanem Orbántól kell félni – fogalmazott.„Orbán elkezdett egy hosszú kitartó menetelést kifelé az Európai Unióból”, de neki erre nincsen felhatalmazása és Magyarországnak elemi, nemzeti érdeke, hogy oda tartozzon. Bajnai szerint Orbán a választások előtt főtémává a szabadságharcot kívánja tenni. Az emberek szabadságharcos lelkületére épít, akik azonban belerokkannak ezekbe a harcokba, és csak romok vannak Magyarországon. „Tudja, ki jár jól? A hadvezér, a zsoldosok, meg a hadibeszállítók” – mondja a volt miniszterelnök a trafikügyre, a földügyekre, és arra, hogy a kormány nem fog együttműködni a...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Orbán a szabadságharccal akarja elterelni az emberek figyelmét arról, hogy 3 év alatt eladósították az országot a drága piaci hitelekkel, tönkre tették a gazdaságot a visszamenőleges és befektetés ellenes adókkal, törvényekkel, aminek következtében rengeteg embert elbocsájtottak a tönkrement cégek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.