Sajnos nem hiszem, hogy a Tavares-jelentés jóváhagyása maga után vonja azt, hogy érdemben változik a magyar kormány dübörgő sikerei birkanyelvre fordításának és itthoni értékesítésének módja, vagy az ország vezetésének mikéntje. A jelentés elfogadásának tényét és esetleges következményeit (főleg, hogy nincsenek is azonnali jogi következményei) elhomályosítja az a kutyakomédia, amelyre a magyar kormány antidemokratikus intézkedéseit elítélő jelentés apropóján sor került Strasbourgban. Magyarország védőszentjének helyére pályázó miniszterelnökünk és színtársulata a hazai parlamentben jól bejáratott trükkökkel, verbális fordulatokkal igyekezett a vitát eltéríteni a maga útjáról, és sajnos Magyarországot is az európai ösvényről. A nevetségességi és szánalmassági indexről jobb nem is beszélni. A magyar delegáció szemléletes bemutatót tartott ugyanis az orbáni parlamentáris demokrácia mindennapos gyakorlatából. Igaz, hogy Morvai Krisztinát nem rúgták ki páros lábbal a Magyarország...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
EZEK MAGYARORSZÁG SZÉGYENEI,TAKARODJANAK A BÜDÖS PI...-BA A BALTÁS VEZÉRÜKKEL EGYÜTT. TELJESEN TÖNKRE TESZIK A MAGYAR NÉPET!!!
nyanya001
Onnan lehet pofára esni, de nagyon nagyot !
kedwes
Amennyiben igaz "Felértünk a csúcsra...", csak reménykedni tudok, hogy a vezetőinknek a csúcsa! Akkor mehetnek lefelé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.