A "kémkedési perként" ismert büntetőügyben hirdetett elsőfokú ítéletet pénteken a Debreceni Törvényszék: Galambos Lajos és Szilvásy GYörgy letöltendő, Laborc Sándor felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
na kíváncsi vagyok ennek mi lesz a vége.
a nemzetbiztonsági hivatal megfigyel egy céget, ami kormányszerverekre hatol be, adatot lop lehalgat csal zsarol, és mindezt a fidesz nevében, majd mikor a fidesz kerül hatalomra, a hivatal akkori vezetőit börtönbe csukják, és az ügyet 80 évre titkosítják.
ez a mai magyar demokrácia, és ezek után a tavares jelentés miatt aggódnak.
tisztára mint a csau-nál annak idején...
www.youtube.com/watch?v=dsWQ5iSvkP4
vagy itt:
www.youtube.com/watch?v=U3huB14ZwHc
pacsni
ezt èn is szeretnèmtudni, hogy mi a lò@szt csinàltak, hogy 80 èvre titkositottàk.
Remèlem majd 2014-ben aki nyeri a vàlasztàsokat azok eloszedik ezeket az aktàkat ès nyilvànossàgra hozzàk. Mert mi Ma-rok tudni akarjuk, hogy mi folyt ebben a kurva orszàgba miòta viki az ISTEN!
mariaberta
Valószínű, nincs kellő indok, ezért titkosították, mert 80 év múlva azok, akiket érdekelne a téma, alulról fogják szagolni az ibolyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.