"A rendkívül érzékeny takarékszövetkezeti törvényt nem egyeztették senkivel, senki nem tudott róla az érintettek közül" - hangzott el az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség péntek délutáni sajtótájékoztatóján. Demján Sándor, a szövetség elnöke szerint a probléma az, hogy a törvényben a tulajdon leváltja a tulajdonost, vagyis a TakarékBank új vezetése leváltja a takarékszövetkezeteket. Az elnök levelet írt ezzel kapcsolatban a kormányfőnek is, de nem kapott választ. A szektorba ráadásul nem is kell beletenni 100 milliárdot Demján szerint. A szövetség a kormányra borítja az asztalt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nem értem Demjánt. Egy tálból cseresznyézett a zsírdisznóval és nem fogta fel, hogy nemzet hazugja, mindenkit addig használ, amíg érdeke fűződik hozzá???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Orbán: megvédjük a takarékszövetkezetesek pénzét - OrientPress
www.orientpress.hu/115668. Mint ha ezt már hallottuk volna valahol valakitől, és milyen rosszul jártunk. Akit ezek megmentenek annak annyi. Át kell írni a szólást mondást: Segítsen meg téged az orbán piktor! És a selmecsi gabóka vezényli ezt is le, van neki benne rutinja neki elhiszik a zemberek.
orogordog
Már nem jó a fidesz szekér, Demján úr?
spu00
Ha valaki olvasta volna O.V válaszát, akkor nem ilyeneket írnának, vagy mindegy, hogy mit és miért írt, akkor is támadni kell. Egy pénzügyi szektorban a tőke megléte,s a mögötte meglévő fedezet, mely állami, az sokkal többet ér, mint egy langyos vízben dagonyázó külsős , aki nem rendelkezik megfelelő tőke részesedéssel, csak nevét adja.O.V 100 mrd-t ad pluszként az államilag megvett részvényeken felül. Miért probléma, hogy külföldi helyett magyar a tulajdonos, s ráadásul tőkét erősít? Félnek, hogy az ország pozíciója tovább erősödik, s a baloldal további lemaradást szenved ?Próbáljanak végre az ország és a maguk érdekében gondolkodni.
Mangu
Kész röhej ez a kutyakomédia. Nem osztott ki senkit. Jobban össze vannak nőve, mint bárki is gondolná. Kell színjáték a plebsznek, hogy majd megmentőként tündökölhessen, bankárként.
excep
ez baromság ő orbán egyik fő seggnyalója
mariaberta
Demján! felébredtél?

Igen, mert ez a törvény már Téged is érint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.