"Maga nem egyenlő e magyar néppel, nem egyenlő Magyarországgal. Amit kritika alá vontak elé, az az Ön maga kormányzása, az Ön hatalomgyakorlása, és annak a pártnak a hatalomgyakorlása, ami visszaél a kétharmados többséggel. " - mondta parlamenti felszólalásában Mesterházy Attila az MSZP elnöke. "A magyar embereket senki nem támadja, amit kritika alá vontak, az az Ön kormányzása ".- mondta Mesterházy Orbánnak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Maga nem egyenlő a magyar néppel, nem egyenlő Magyarországgal"...hát nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
NAGYON IGAZA VOLT MESTERHÁZY ATTILÁNAK: EZ A "zsirtáska" nem képvisel minket magyarokat. Összevissza hazudozik, EP nem is említette a "rezsicsökkentést!!!
Nagyon remélem ellesz zavarva az elmeintézetbe.
vukkocska
Nagyon tetszett Mesterházy felszólalása. Orbán csak nézett ki a szeméből, arcán most nem lehetett látni azt a bamba vigyort, meg azokat a gusztustalan grimaszokat.
szöszmösz
Nem lesz álmatlan éjszakája emiatt. A 2/3-ad meg örömködik, milyen klassz fiú
jól odamondogatott az Eu-nak. A statiszták meg tapsolnak, szavaznak és kussolnak.
Pedig: " vétkesek közt cinkos aki, néma"
kukac50
Most az igazat mondta,Én is végig néztem az Európai parlamentben elhangzottakat.
spu00
@szöszmösz: O.V beszéde,s ami mögötte van, azon az EU nagyon elfog gondolkodni, mert átléptek egy olyan határt, ahonnan nagyon nehéz túl lépni. Mármint olyan vélemények kialakítása, mint egy nem létező csoport vizsgálata / Koppenhágai /, melynek létre hozásához egyöntetű bizottsági határozat szükséges, amire semmilyen lehetőség nem lehetséges. A másik probléma, hogy a magyar fél részéről átadott 146 pontos észrevétel nem nyert véleményezést, s ennek feldolgozása után jönnek az önkezüleg adott pofonok magyarázatai,melynek lényege, hogy amit írtak azt nem úgy kell értelmezni, s nem is úgy mondták, meg, hogy mi csak felvetettük, de ezt tovább kellene vizsgálni, meg, hogy az írány az jó, csak másképpen kellene leírni, meg értelmezni, meg különben is mi csak jóindulatú figyelmeztetést akartunk adni, nem a magyaroknak, hanem az unió tagjainak általában. Nyugodjanak meg, O.V olyan profin mondta el mondandóját, hogy ennek csattanója nagyon nagyot fog szólni, s ennek eredménye mind az EU, mind a magyar választásokon meg fog látszani.Szerencsére nem az Önök örömére.
szöszmösz
@spu00: Véleményét tiszteletben tartom, de alapvetően eltérő állásponton vagyunk. Nem is az Orbán és az Eu -közötti szóváltást tartom elsődleges fontosságúnak, hanem az Alkotmány módosítását -, amit a 2/3-ad megszavazott,- annak olyan tartalmi változtatásait amit népszavazásra kellet volna bocsátani. Ezen keretek között nincs lehetőség elmélyült politikai vitákra, csak rövid reagálásokra. Mindenesetre köszönöm, hogy megtisztelt véleményével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.