Végrehajtandó, két év tíz hónap szabadságvesztésre ítélte felbujtóként elkövetett kémkedésért Szilvásy György volt titokminisztert és kémkedésért Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori főigazgatóját a Debreceni Törvényszék tegnap.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Nem csodálkozom a titkolózáson.
Előző regnálásuk idején 80 évre titkosították, hogy az akkori és a mostani (ugyanaz a) belügyminiszter nem maffiózó, hanem rendes ember.
.
Kérdésem: titkot sértek-e, ha főrendőrünket "az egy rendes, tisztességes pasi!"-nak titulálom?
Mivel tisztelem mások titkai, csak ennyit tudok róla mondani: titok, hogy maffiózó-e, de titok az is, hogy tisztességes.
vidi500
Tudom nem mondok újat, de akkor is ide kívánkozik. Amikor titkosítanak egy ügyet (nem csak Magyarországon), nem azért teszik, hogy hű de életbe vágóan fontos hatalmas, titkos államérdek húzódik meg a háttérben. Neeem! Azért teszik, mert olyan óriási disznóságról van szó, ami ha kiderülne, akkora közfelháborodást keltene az emberekben, éppen az uralkodó "elit"- re nézve, hogy ez az ami az úgynevezett "Állambiztonsági Kockázat".
magyarbakancs
Vádold meg titkosítsd le és benne marad a kakiba.!
Fidesz filozófia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.