A Budapest Pride felvonulásáról távozó Orsós Jánost, 39 éves pedagógust, a Dzsaj Bhim buddhista közösség vezetőjét, Derdák Tibort a sajókazai Dr. Ámbédkar gimnázium igazgatóját és egy társukat (mindhárman a SZEMA-Liberális Párt tagjai) szélsőségesek támadták meg a Szent István körúton.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@lbs: Normális izlésű országokban nem támadnak rá a nyílt utcán hordába verődött elmebetegek békés emberekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@entero: El volt törve a fiad lába?
lantos
Ez is egy szellemi-proletári túlzás komcsikk!:D
vakvillám
@bagolyka: Tul nagy feladatot vállaltál ezzel a kommenteddel.1.nem értesítettél ,hogy aznap akkor ne járjak arra.2.az előítélet szót te varázsoltad oda.Nekem csak annyi a javaslatom,a melegek,oldják meg érzéseiket otthon mint bárki más,és,ha ez mint előítéletként látható vállalom.3.Bízd csak nyugodtan ,rám gyermekeim ezirányu, és más irányú nevelését is.durván eltértél a tárgytól.4A vízióidat, a gyermekeim kapcsán vissza kell ,hogy utasitsam,és kérlek fordits több időt saját gyermekeid nevelésére, mert ők nagy bajban vannak.5,Ne használj másokkal szemben olyan jelzőket, minek értelmét nem ismered.6.nem kell melegnek lenned az első sorhoz.7.az ország mint olyan, nem ismeri a buta jelzőt---emberre lehet mondani---nézz a tükrödbe máris láthatsz egyet.A többi stimmel pestiesen.
entero
@lbs: Nem, sajnos születési rendellenesség miatt kellett műteni, a baloldalon nem volt kifejlődve a vápa, és igen komoly műtétet kellett rajta csinálni, de az remekül sikerül Pécsen, és a mostani fémkivétel is rendben zajlott, csípőficam kizárható, teljes életet élhet, persze túlerőltetni nem szabad, és 40-50 éves kora körül szükség lesz protézisre, de addig még sokat fejlődhet az orvostudomány (most lesz novemberben 5 éves a srác). Ikerszülés volt, ezért lett sajnos ez a gond, nagy volt a két lurkó (6 kiló).
entero
@Dr.luigilongo60: Kösz szépen, már haza is jöttünk, minden rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.