Sose találnád ki: politikai okok miatt halogatja a házasságot a magyar nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos. Mondjuk én már azt se értettem, hogy mit akar a magyar filmipartól az az ember, aki hollywoodi producerként a Terminátor- és Rambo-filmek mellett a Vörös zsaru, Az emlékmás, az Elemi ösztön, a Cliffhanger, az Evita rendezőjével és stábjával dolgozott együtt. Azt meg pláne nem értem, hogy mit akar egy se nem túl szép, se nem túl okos magyar modelltől, aki a maga 30 évével és szakmai múltjával úgy igazán már nem is nevezhető felfedezésre váró friss és kívánatos csirkehúsnak. De az, hogy politikai okok miatt nem nősül az öreg pénzeszsák, ez akkor is a leghülyébb kifogás, amit az eddigi, nem túl rövid életem során nemnősülés-ügyben hallottam. A jegyespár persze nem nyilatkozott, a Blikk mégis kiderítette, mi az oka annak, hogy a mi Bandink a májusra tervezett világra szóló lakodalom elhalasztása után az augusztusra tervezett világra szóló lakodalmat is...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@mariaberta: Ne tedd nem érnek annyit.
adrenalink
Politikai okok miatt nem nősül...:))) Na jó,jó, de mit szól ehhez a szentéletü KDNP?
kopeba
Nem használ már neki a viagra se, a nyelvét meg félti...
mariaberta
Na ezért nem vagyok hajlandó egy forintot sem felajánlani az árvízkárosultak részére, mert nem óhajtok Tőkés-féle emberek vagyonát gyarapítani.
Ugyanez volt a vörös iszap károsultaknak felajánlott pénzekkel is.
Szívem szerint természetesen segítettem volna, de amikor központosította a kormány a befizetéseket, -sajnálatomra- lemondtam róla.
mariaberta
Hát a fenti véleményemet nem ide szántam, de elfelejtettem behozni a Tőkés-féle cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.