Folyamatos kommunikációs küzdelmet vív egymással a kormány és az ellenzék a foglalkoztatási és munkanélküliségi adatok miatt – írja a Policy Agenda.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kata53
@tűzróka0919: én soha! De erre én iskíváncsi lennék. Desajnos még mindig van sok olyan, aki rájuk szavazott, teljesen legytyásodott, de még mindig ez a fidióta banda az istene! Még a saját kárán se tanul a marhája!!!4
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@qxy: a kenyèr az dràga kb. 3-400 kg, de azèrt dobjàkki sokan, mert 2 napmulva megpenèszedik, a bele az nyers. èn zsemlèt szoktam venni mindennap annyit amennyit megeszek, vagy kiflit. kenyeret soha, az ehetetlen. A kàdàr idelyèben jo volt a kenyer minosèg is. Most az is szar mint a kormàny.
jancsipapa
Ez a cél . Ez van megrendelve .(parancsba adva )
Yoda69
Szazezrei?
Talan millioi a helyes szam.
kedwes
@tűzróka0919:Sajnos, nem igaz ez a szám sem!
Az összes foglalkoztatottak száma – az állam szerint, turbósítót adat – 3.8 millió! Ebből elsődleges – azaz a termelésből származó – adózó 1.8 millió fő.
A másodlagos (az elsődleges adózók befizetéseiből kapják a fizetésüket) – azaz a KÖZ szférában dolgozók – adózók 2 millió fő!!!
Ide tartoznak a KÖZ tisztviselők, KÖZ alkalmazottak, KÖZ munkások! Na, ez a sok az elsődleges adózók számához képest.
Az arány (szerintem) akkor lenne jó, ha legalább 5.5 millió fő dolgozna – orr bán is ezt nyilatkozta két éve (?) – amiből a KÖZ szféra CSAK 1.5 millió fő lenne!
Rögtön nem kellene ennyi felesleges adó és sarc!
tűzróka0919
@kedwes: Hát mindjárt más lenne a leányzó fekvése ha nem 1.8 millió tartana el 2 milliót . Hanem 4 millió tartana el 1.5 milliót . Köszi a tájékoztatást .
kkalman
A statisztika készítői vagy nem is tudják, vagy csak elfelejtik közzétenni, hogy a közmunka a munkanélküliség álcázása. Így jóval több a munkanélküli, mint amennyit a statisztikában kimutatnak. De Orbánnak és bandájának az a kedvére való, hogy csökken a munkanélküliség, ezért ezt teszik közzé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.