Folyamatos kommunikációs küzdelmet vív egymással a kormány és az ellenzék a foglalkoztatási és munkanélküliségi adatok kapcsán. A politikai küzdelem arról szól, hogy sikeres-e a magyar kormány gazdaságpolitikája, vagy éppen a munkahelyek elvesztését hozza magával. A Policy Agenda heti elemzésében azt vizsgálta meg, hogyan is állunk a munkaerőpiac kapcsán nemcsak 2010-hez, hanem a gazdasági válság előtti időszakhoz viszonyítva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Világbank-jelentés: Botswanával és Türkmenisztánnal kerültünk egy csoportba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@kkalman: èn is azt gondoltam, hogy tulnagy volt az igazsàg, de majd elobb utobb ugy is a felszinre jon, mint amit mindent titkositanak.
csa-csa
@pacsni: persze! csak ha békésen nem megy a kényszer mit jelent? szép szóval nem megy, csúnya szóval pláne, akkor mi marad?
márpedig én békét akarok!
Betaloc
Persze azok, akik miatt ezek az emberek így élnek, ők jólétben, bőségben lubickolva vigyorognak a markukba. De semmi és senki nem tart örökké...
pacsni
@kkalman: ma is kinyitottam a videot, de most is ugyan azt irtàk mint tegnap, biztos toroltèk.
pacsni
@csa-csa: mi is bèkèt akarunk, de ha nem zavarjuk el ezt a bitangot, akkor szàmolhatunk a legrosszabbra, a kènyszer az azt jelenti, hogy vagy osszefogunk ès megyunk a lakàsa vagy a Kosuth tèrre ès kihuzzuk a parlamentbol eroszakkal, vagy megadja magàt, ha nem akarja ugy vègezni, mint a Csausecku,(persze ehez olyan emberek kellenek akiknek tokuk van)mert elobb utobb az lesz, ha nagyon akaratoskodik. Az emberek meguntàk a nyomort, mert itt nem arròl van szò, hogy nincs pènz, hanem a hangsuly azon van, hogy ez a szemèt ellopott mindent, teszi tonkre nap mint nap az orszàgot, a kollegài is ugyan ugy lopnak, hazudnak, hulyènek nèznek bennunket, nem szòlhat seki mert elveszti a munkahelyèt? hol èlunk ? KINABA? eszak KOREABA? mèg a sajàt emberi a parlamentbe bevannak sza@va, nemmernek ellene szòlni? nincs aki megmondanà a dolgokat, (pedig nem hiszem hogy nincs aki fellàzadna a hulye torvènyeket amit csinàl ez a csirkefogo)mert azok is fèlnek hogy kirugja oket a fotelbòl. Ez mèg a kàdàr idelyèben sem volt, ha valakinek nemtetszett a rendszer, ha nem is nyiltan, de mindig valamit oda lehetett rofogni, de nem elveszteni a munahelyet, mert mindenki kotelezo volt dolgozni,igaz ahova 3 ember elèg volt oda tettek 5-6 embert de munka sok vagy kevès mindig volt. A szakszervezetek hol a lo@ba vannak? vagy azok is be@riknak èrzik magukat? vagy azok is kilennènek rugva? az MSZP, Bajnai, Gyurcsàny, Mesterhazi csak dumàlnak, de nincs semmi jelentosège, mert nem csinàlnak [email protected] jòt, se rosszat.
pacsni
@csa-csa: mindenki bèkèt akar, de nem vetted èszre hogy ez a bunkò mindenkivel hàboruzik? ez nem adjafelmagàt soha, ès ha nem lesz elzavarva kènyszerrel akkor se!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.