Cigit vett két láthatóan 18 év alatti gyereknek a Hír TV sztárja egy Nemzeti Dohányboltban. Szemfüles Blikk-olvasó képsorozattal dokumentálta az aktust, majd 10 ezer forintért átadta a képekhez kapcsolódó jogokat a bulvárlapnak. Kép lentebb. Lúzerkám. Kérhetett volna érte legalább harmincat, ha már nem volt annyi fantáziája, hogy alkalom szülte botcsinálta paparazzóként leszakadjon kedvenc bulvárlapjáról, és mindenképpen nekik akart bevételt növelni a jól sikerült fotókkal. Bár, ha futott volna egy kört a képeivel, és megkérdezte volna a köztudottan nem fideszbarát kereskedelmi tévécsatornákat, meg pár hírportált, akár egy ötvenes is összejöhetett volna a fotókból. Végül is nem minden nap látja a bulvárhírekre éhes kedves hírfogyasztó a Nemzeti Együttműködés Rendszerének egyik oszlopos tagját, amint éppen kiskorúakat veszélyeztet, saját példájával biztat törvénysértésre és támogat abban, hogy az egészségüket és a testi-lelki fejlődésüket veszélyeztető züllött életmódot...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mégsem mondhatták azt, hogy azért van szükség nemzeti traffikhálózatra mert ezzel lehet 50Mrd Forintot keresni évente. A kiskorúak védelme jó fedő sztorinak tűnt, bizonyára vannak akik ezt a mai napig elhiszik, akkor is ha egy általános iskola büféjét alakítanák át nemzeti dohánybolttá.
Ügyesen használja ki a hatalom az emberi butaságot.
csikknorisz
A Blikk nem követi az inflációt, már évek óta tízezer a fotók ára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.