A NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága a NAV Bevetési Főigazgatóság járőreivel, valamint a Zala Megyei Kormányhivatal ÉbÁI szakembereivel közösen a napokban váratlan, kora reggeli ellenőrzést tartott egy nagykanizsai vásárcsarnokban. A tőkehús és baromfihús forgalmazásának vizsgálata során hét üzletet ellenőriztek, aminek eredményeként hat üzletben 1358 kg terméket foglaltak le. A legnagyobb tételt − 800 kg húst és húsipari terméket − az egyik hentesbolt raktárában találták. A kifogásolás oka minden esetben az volt, hogy jelöletlenül, illetve tiltott módon, helyben lefagyasztott húsokat tároltak. A bírság összege várhatóan milliós nagyságrendű lesz.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Telt hassal könnyebb döntéseket hozni ,de legalább vizsgálná meg saját állatorvosuk és adnák olcsóbban a megfelelő és fogyasztható minőségű termékeket !
Nagykanizsán is élnek rászorultak !
(Hány millió ember,gyerek hal éhen ,naponta a világban?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.