A kormány véleményével ellentétben Magyarország nem teljesít jobban a korábbi kormányok időszakához képest - fogalmazta meg Surányi György volt jegybankelnök és Chikán Attila egyetemi professzor, az első Orbán-kormány egykori gazdasági minisztere a Szabadságért Alapítvány csütörtöki budapesti rendezvényén egybehangzóan.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Van olyan aki ezt észre vette? Mi tudjuk,hogy milyen rosszul működik a gazdaság.
Attól még nem lesz jobb ha azt mondják,mert az hazugság.
360 képviselő csapja be saját magát,mert elhiszik a hazugságot,de nem képviselik azokat akik a parlamentbe juttatták Őket.
pacsni
vègre van egy okos ember a sok tolvaj kozott, aki megcàfolja nyilvànossàgelott, hogy nem teljesitunk jobban. ennek kell a kituntetèst adni ès jutalommal meghàlàlni.
Tootsy
Ezt konferencia nelkul is megmondta volna akarki, aki nem fideSS parttag, es nincs a "tuz kozeleben", nem kell ehhez a ket uriember, akiknek a praclija annakidejen egy picit benne volt az edenyben, amiben ezt a katyvaszt kifoztek... Utolag nem kell ilyen okosnak lenni, bar mentsegukre szol, hogy EGYALTALAN felemeltek a hangjukat, es vegre ramutatnak arra, hogy egy nagy lof@#szt teljesit Ma.o. jobban...:o((
pacsni
@Tootsy: mert màr èrzik, hogy szorul a hurok 2014-ben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.