Elképesztő adat: Tállai András fideszes államtitkár focicsapata, a Mezőkövesd annyi pénz kapott most közpénzből, mint a mint az összes magyar nem olimpiai sportág durván teljes elmúlt két és fél évi állami támogatása. Már az elemi jó ízlés sem akadályozza a vezető fideszesek drága hobbijainak támogatását. A történetében először az első osztályba jutó Mezőkövesd-Zsóry 400 milliót kapott ajándékba a költségvetés vészhelyzetekre szánt tartalékából. Olvasónk, Transyvanianmixedgrill megnézte a számokat, picit kutatott és fantasztikus kommentben vezette le, mit is jelent ez a majdnem félmilliárd más sporttámogatásokkal összehasonlítva. Olvassátok el a klassz választ, itt csak összefoglalom a sokkoló lényeget: a 2403 klubban és egyesületben 40243 embert megmozgató, és 2010-ben például 35 Eb és 32 Vb-aranyat nyerő nem olimpiai sportágak szövetségei több, mint 2 év alatt kapnak annyi pénzt összesen, mint az egyszem Mezőkövesd-Zsóry.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Van itt pénz, egyeseknek - agyonpénzelték a Vidit is és kieséssel hálálták meg,... érdemes volt.
Talán, ha a saját vagyonukból osztogatnák - telne rá, úgy meg tollasodtak az elmúlt 3 évben a 8 órai munkából - ezeket a pénzeket, akkor megnéznék kinek is adják.
Így, hobbi közpénzen...
profon
A választások után be kell tiltani a focit. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.