Vitális István szerint neki, mint helyi politikusnak, kötelessége helybeli munkaerőt foglalkoztatnia, egyébként pedig politikai támadás áldozata. „Közmunkások törték a földet egy képviselő birtokán, mint egykor a középkori muzsikok” – fogalmazta meg vádjait Márton Ferenc független képviselő a június 28-i képviselőtestületi ülésen – számol be a Hvg.hu. A foglalkoztatót képviselő ügyvezető elismerte, hogy történt munkavégzés magánterületen, és megnevezte Vitális Istvánt, a Fidesz újonnan kinevezett frakcióvezetőjét. A Fidesz ózdi alapszervezetének 2011-ben – a Hvg.hu úgy tudja: Bíró Márk regionális Fidesz igazgató utasítására – leváltott elnökét a napokban tartott tisztújító közgyűlésen frakcióvezetőnek választották párttársai.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha valaki feltárja gazemberségüket, akkor ők politikai támadás áldozatává válnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@ranger47: Na idefigyelj, te egyszer már kitiltott Nauta!! Gyere el egyszer hozzánk, csak hogy lásd, mi mindent hoztam létre eddigi életem során, és utána fogd be azt mocskos, irigy pofádat, mert ez a neved sem fog sokáig élni. Lehet, hogy te nem vitted semmire, mert max. ennyire voltál képes, de hidd el, nagyon sok ember van, akik több tudással bírnak nálad, és ez azonnal leszűrhető az alpári kommentjeidből is. A Fidesz még sehol nem volt, amikor mi már működtünk, de az, hogy miért szorul a kezem ökölbe, ha azt a szót hallom, hogy szocialista, az maradjon egyenlőre az én dolgom, rendben? Utoljára figyelmeztetlek, szállj le rólam ezzel az új neveddel is, és csak mocskold tovább a Fideszt azért, mert keveset keresel a 8 általánosoddal.
csa-csa
régen "kötelező volt" górékámék telkére házat építeni, vagy akár a kertjét művelni, most legalább remélem fizetett érte. a pénz meg nem nézi jobb vagy bal.
Csodapók
@csa-csa: A közmunkásokat az adófizetők pénzéből fizetik, tehát NEM fizetett nekik.
Ha az ürge zsebből fizette volna őket, nem lett volna hír!!!
csa-csa
@Csodapók: régen nem is közmunkásoknak hívták Őket! összeszedtek pár embert egy műhelyből vagy 5 "pártembert" aztán próbált volna egy is nemet mondani! nyilván kaptak valami kis jutit! akkor még nem volt adó.
Csodapók
@csa-csa: Nil novi sub sole (latin) - Nincs új a nap alatt.

Csak nem szabadna ócsárolniuk az elődeiket, ha ugyanazt teszik, amit ők!
csa-csa
@Csodapók: jó ez a latin mondás! szinte mindenre igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.