Vitális István szerint neki, mint helyi politikusnak, kötelessége helybeli munkaerőt foglalkoztatnia, egyébként pedig politikai támadás áldozata. „Közmunkások törték a földet egy képviselő birtokán, mint egykor a középkori muzsikok” – fogalmazta meg vádjait Márton Ferenc független képviselő a június 28-i képviselőtestületi ülésen – számol be a Hvg.hu. A foglalkoztatót képviselő ügyvezető elismerte, hogy történt munkavégzés magánterületen, és megnevezte Vitális Istvánt, a Fidesz újonnan kinevezett frakcióvezetőjét. A Fidesz ózdi alapszervezetének 2011-ben – a Hvg.hu úgy tudja: Bíró Márk regionális Fidesz igazgató utasítására – leváltott elnökét a napokban tartott tisztújító közgyűlésen frakcióvezetőnek választották párttársai.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha valaki feltárja gazemberségüket, akkor ők politikai támadás áldozatává válnak !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Tóth Pál szerint „minden érintettet meg kell hallgatnia”. A Hvg.hu a tisztújításon párnapos Fidesz tagság után elnöknek választott Fürjest Pál polgármester véleményére is kíváncsi volt, mivel pártja „erős embere” került célkeresztbe, de ő a szabadságát tölti. A lap egy informátora elárulta, még a júniusi képviselő testületi ülés után, július 10-én is végzett rotációs munkát négy közmunkás a kabinetvezető kertjében. Állítja, Vitális otthon volt és tudott róla, hogy közmunkások dolgoznak nála.
nyanya001
Ha valaki feltárja gazemberségüket, akkor ők politikai támadás áldozatává válnak !
Dr.luigilongo60
Ennél a bandánál még talán Vitéz Lóbányai és csapata is különb volt.
Az akkori arisztokráciában legalább volt valami emberi tartás és nem álcázták demokráciának azt,ami nem az.
nyanya001
@Dr.luigilongo60: Ezért nem teremtettek munkahelyeket, hogy a kiszolgáltatott embereket
éhbérért tudják dolgoztatni a földjeiken, restaurálva a feudalizmust !
jancsik68
Mit várhatunk el újkori magyar uralkodó-keresztény osztályunktól??
honeykiss
Mindent kitudnak magyarázni ezt bírom...sóbányába küldeném az összeset...
lajospapa
Egyébként azért parkosíttatja a telkét, hogy legyen a köznek munkája. Ez egy áldozatvállalás a KÖZ érdekében.
ranger47
@lajospapa: A Kiváltságos,Önzetlen Zemberek érdekében!HEHEHE!!!
ranger47
@honeykiss: Nos,ha oda nem is,mert olyanunk nincs,azért a szemétdomra el lesznek paterolva!Szépen irányzott, páros talppal.
Dr. Felipe
Oszt ez a rohadék fizette a közmunkásokat vagy az állam? Mert azért az nem mindegy.
szaboria1
@nyanya001: Nekem napok óta a teljes ATV cikkei eléréséhez eror jön ki.
Így az a kérdésem kifizette a közmunkásokat az önkormányzat vagy a frakcióvezető et.?
ranger47
@Dr.luigilongo60: Ez így igaz! És ott volt GERINC,Becsület! És elégtétel törvény! A csiga hajlékony, bugris,szélhámos utódjaiknál ezek ismeretlen fogalmak! Ezeknél, a "Csak a Fidesz"vezéri parancs domionál!
ranger47
@nyanya001: Pontosan! Azért az enthernyó bérezését is /ha egyáltalán igaz,hogy van valamilyen cége/ érdemes lenne vizsgáltatni!Biztos kiderülne egy két érdekesség!
ranger47
@Dr. Felipe: Természetesen mi,az adózók fizettük!
tivoli
@Dr. Felipe: A múlt században is úgy működtek a dolgok, hogy a mester ment a tanulókkal fusizni a tanácselnök portájára. Mikor milyen munka adódott, olyan mester. Azt ki fizette? Munkaidőben ment, keresetkiegészítéssel, zsebbe.
nyanya001
@szaboria1: Ennél próbálkozz, nekem bejön Tovább a folytatáshoz...
Macsi
Áááááááááááááááááááááááááááááh.. ilyen niiiiiiiincs (pislog nagy, kerek szemekkel) :D
Csodapók
@tivoli:
Neked még nem szólt senki, hogy 1989-ben "rendszerváltás" volt,
és hogy a tanácselnököt ma már polgármesternek nevezik? :-)
Csodapók
@Macsi: Egyre többet csodálkozol tágra nyílt szemmel...mostanában lettél nagykorú? :)
Macsi
@Csodapók: Áááááááááááááááááááááááááááááh..neeeeeeem :D Csak próbálom felvenni azt a szerepet, amit szánnak itt a jó népnek ;) Nem szabad bedőlni ám mindenféle mocskos mindenféle oldali gonosz kapitalista mocskolódásnak!!! Bizony, mondom Néked! (pislog nagy, kerek és felettébb ártatlan szemekkel) :D
tivoli
@Csodapók: De, szóltak. Meg vettem is észre. Az ajtaján addig olyan tábla volt, hogy TANÁCSELNÖK. Most meg POLGÁRMESTER.
Csodapók
@tivoli: Ezt kérlek, ne terjeszd, de volt olyan kormányfőnk,
aki politikusi múltja előtt pár évvel még simán megjavíttatta
a papája bojlerét a cég szerelőjével...gondolom, méltányos
árért, de erről nincsenek infóim.
Pedig létezett akkor még a GELKA.
tivoli
@Csodapók: Ez most is működik. Úgy hívják, hogy egy kis baráti szívesség. Én meg intézek a főnökénél egy kis prémcsit.
bakegya
Nagyon halkan mondom én néktek,a vezír addig addig jutott hogy a refitáborosok bibliájából kimásolta hogyan kell a nyájat terelgetni,úgy "törvényesen"de mégis arra ballagjon a birkája amerre neki a leghasznosabb!ennyi volt nála a gengszterváltás,de lehet hogy ez csak azért van mert én visszafelé is megtanítottak olvasni.Egye rosseb,most vagy lemeszelnek innen vagy nem.
Csodapók
@tivoli: Nem illik. Ott kezdődik a tisztességes politikus,
ahol a kis baráti szívesség végződik. Egy miniszter ne kérjen szívességet,
hanem fizesse meg, mert egyrészt megteheti, másrészt erkölcstelen!
Csodapók
@tivoli: Jó neked! Én nem értem sehogy. :(
szaboria1
Hát kis pajtás az érvelésed egy nagy nulla mivel annyi mindenben benne vagy a városodban jobban jártál volna ha eszedben sem jut így csináltatni a kertedet.
bakegya
@tivoli:úgy van ahogy H.L "Nyitás a végtelenre "c.logisztikát tőkés képviseletében is értelmezve nyomják, ahol csak fülre talál.Ezt jobban bekajálja a magyar párcium is mint ha folyamatosan a "tanácselnök-pógármester párhuzamot vonják a cigánykodás logisztikájával-azt érti mindenki,mert megélte a legkisebb falu népe is,és ki akarná -tisztelet a kevés kivételnek visszavenni a saját koszos ingét képletesen szólva..Emezt meg csak a szerintük kiváltságosok,akik a kalendárium mellé a bibliát tekintik pl. kizárólagos életvezetési tanácsadásnak,és hát a nagybeszédeket a magyarkodásban,főleg a határainkon túl.(A pösze szófofó nagykisasszony filozófiai magyarázómechanizmusa,csak "anyaországi"malaszt)A szocizást pl már baloldalra cserélte a paair,de egyre megy.Ellenségképfeltartás a lényeg.A közbeszéddel egyébként már kezdenek eldugulni,mert írni is és olvasni is a középeurópaiak többsége nagyátlagban azért megtanult és egyre jobban színre színt lát,hát még ha hall is a világnyelvek valamelyikén.Minket meg prömier plánba -látnak,mint már rég tudjuk is.Szerencsére,ugyanis a" világot"szeretnék meggyőzni, ők még nem akarják tudni,de ez csak Krisztusi ajándék:mert nem csak írva vagyon,"a világot én meggyőztem"hirdeti---így aztán nehezebben téveszthetik meg,pl az őskeresztény Nyugat-Európát is,de a keleti hitben és nem csak átpolitizált egyházban gondolkodó népeket sem.A keresztény erkölcs gyakorlói mégcsak véletlenül sem ezek a magyar földre pattant fityiss huszárkodók a terepjáróikkal lórapattanva...erre a következtetésre jutottam az eseményeket nyomonkövetve,a tévedés jogát fenntartva.
tivoli
@bakegya: Így egymás mellé téve a tényeket, írásod híven illusztrálja népnemzeti tragédiánk lehetséges okait. Mert nem vagyunk se őskeresztények, se keleti hitűek, inkább innen is kicsi, onnan is kicsi és csak egyet szeretnénk. Békességben élni. A jó keresztényi erkölcsöt még apáink tanításából ismerjük, ám most mindenféle tőlünk idegen ruhákkal szeretnének öltöztetni minket, s magunk se tudjuk igazából, hogy az jól áll e. Ez hoz zavart a fejünkbe és már magunk se tudjuk, hogy Istent tiszteljünk, vagy magukat Istennek hívő győzködőket akik minden alattvalót egyforma zsákba gyömöszölve szeretnének látni.
Nem tudom, hogy jól értettelek-e.
bakegya
@tivoli: tökéletesen.A sokféleség igen jellemző,de ha valaki váltogatja a hitközösségeit azzal a kiváltságos erőszakkal,és még felsőbbrendű érzetet kiterjesztve az nagyon büdös
entero
@ranger47: Na idefigyelj, te egyszer már kitiltott Nauta!! Gyere el egyszer hozzánk, csak hogy lásd, mi mindent hoztam létre eddigi életem során, és utána fogd be azt mocskos, irigy pofádat, mert ez a neved sem fog sokáig élni. Lehet, hogy te nem vitted semmire, mert max. ennyire voltál képes, de hidd el, nagyon sok ember van, akik több tudással bírnak nálad, és ez azonnal leszűrhető az alpári kommentjeidből is. A Fidesz még sehol nem volt, amikor mi már működtünk, de az, hogy miért szorul a kezem ökölbe, ha azt a szót hallom, hogy szocialista, az maradjon egyenlőre az én dolgom, rendben? Utoljára figyelmeztetlek, szállj le rólam ezzel az új neveddel is, és csak mocskold tovább a Fideszt azért, mert keveset keresel a 8 általánosoddal.
csa-csa
régen "kötelező volt" górékámék telkére házat építeni, vagy akár a kertjét művelni, most legalább remélem fizetett érte. a pénz meg nem nézi jobb vagy bal.
Csodapók
@csa-csa: A közmunkásokat az adófizetők pénzéből fizetik, tehát NEM fizetett nekik.
Ha az ürge zsebből fizette volna őket, nem lett volna hír!!!
csa-csa
@Csodapók: régen nem is közmunkásoknak hívták Őket! összeszedtek pár embert egy műhelyből vagy 5 "pártembert" aztán próbált volna egy is nemet mondani! nyilván kaptak valami kis jutit! akkor még nem volt adó.
Csodapók
@csa-csa: Nil novi sub sole (latin) - Nincs új a nap alatt.

Csak nem szabadna ócsárolniuk az elődeiket, ha ugyanazt teszik, amit ők!
csa-csa
@Csodapók: jó ez a latin mondás! szinte mindenre igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.