Több kérdésben is megegyezett Mesterházy Attila és Bajnai Gordon a tegnapi, immár második egyeztetésen. A több mint öt órás tárgyalás során elfogadtak egy olyan dokumentumot, amely a kormányprogram alapja lesz 2014-ben, a sikeres választásokat követően. Jó hír a munkájukat elvesztetteknek, hogy a jelenlegi 3 hónapos álláskeresési járadék 9 hónapra emelik, és többek között jó hír a felsőoktatásba jelentkezők számára, hogy 2014-től minden, a bekerüléshez szükséges pontszámot elérő felsőoktatási hallgató ingyen kezdheti meg tanulmányait. Katt ide a videóért:

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
Gyerekek-és kinél lesz a pénzverde kulcsa?---és a kincstáré?
SwordFish
Miniszterelnök-jelölt ki lesz, és kik lesznek a jelöltek a 106 választókerületben?

És főleg mi a programjuk ezeknek? Jaj miket kérdezek? Hát az, amit Bajnai Gordon letesz az asztalra, hiszen az MSZP programja lózungokból áll, csak a választás megnyeréséhez kell, az igazi IMF-program Bajnai tarsolyában lapul. De az nem lesz PUBLIC. :-D
szöszmösz
A fidesz populista propagandája egyre kevesebb embert téveszt meg. Remélem, az
ellenzék összefog és kulturáltan politizál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.