Tulajdonközösséget hozott létre Orbán Viktor, valamint édesapja, Orbán Győző és a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány a felcsúti stadion melletti területre április végén,írja a Népszabadság. A lap birtokában lévő terv szerint az "Aranycsapat" Labdarúgó Stadion északnyugati felére elképzelt VIP-parkolók állnak majd ezeken a földeken. A stadion eseményeire látogatók autóinak helyet nyújtó terület egyik fele Orbán Viktor saját tulajdonában áll, a többi pedig fele-fele arányban az édesapja, illetve az alapítvány tulajdona. A Fő utcáról nyíló területet nyolc belterületi ingatlanból vonták össze egy helyrajzi számra, 12 ezer négyzetméteren. Ebből ötöt, belterületi házak kertjeit, a miniszterelnök 2006 utolsó napján vásárolt fel, nem sokkal azt követően, hogy 150 ezer forinttal útjára indította focialapítványát. Az évszámokból az látszik, hogy a stadionépítési projekt nem új keletű, csupán a megvalósítás váratott magára a miniszterelnök újbóli hatalomra kerüléséig.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Nagy Vezetőnknek nem 12.000 m2-es parkolója van, hanem 94 0000 km2-es. .Mivel úgy bánik ezzel az országgal mintha a személyes tulajdona lenne!
ujbuda
@mátmar: az a baj hogy minden a markában van a rendörség-katonaság! lásd Egyiptom ! ott legalább volt vér a pucájukban!!
nemkati
@ujbuda: Nem tudom, nekünk mi kell még, hogy lepofozzuk ezt a gazembert a trónusáról? 3 éve mondom, talán nem csak én, a kedvenc idézetemet arra, amit ez az ember művel: tudtam, csak nem sejtettem!
joopapa
@nemkati: Nem az 1800 ember, hanem egy hatalom mániás miatt glancolták ki a falut.
kukac50
Orbán odaáll és szedi a parkolási díjat. Oda sem való.embertelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.