A rákkal küzdő Katalin hercegné állítólag nagyon beteg, a kezelés, amit kap nagyon kimeríti. Egy bennfentes azt állítja, sokat fogyott és hullik a haja.

Diana egykori életrajzírója rossz híreket közölt Katalin hercegné egészségéről – írja a borsonline.hu. A bennfentes úgy látja, hogy Katalin sokkal rosszabbul van, mint azt bárki gondolta.

Egy bennfentes szerint Katalin hercegné sokkal rosszabbul van, mint gondolták

Katalin hercegné állapota rosszabb, egy bennfentes szerint sokat fogyott és hullik a haja/Fotó: tenyek.hu

Vilmos felesége március 22-én fedte fel egy videóban, hogy daganatos beteg és hosszadalmas kezelésre szorul. Colin Campbell szerint, hogy jelenleg is nagy a baj.

„Katalin nagyon beteg, a kezelés pedig kimerítő... túl beteg ahhoz, hogy aktív legyen.”

- szögezte le Colin, aki szerint a hercegné azért vonult vissza, hogy erőt gyűjtsön, így legalább a gyerekeire marad energiája.

A palotában nagy a titkolózás, senki sem tudja pontosan, hogy mikor térhet vissza közfeladataihoz. Ahogy az uralkodó, III. Károly, úgy Katalin esetén sem közölték, hogy a rák mely típusával küzd.

A hírek arról szólnak: a hercegné sokat fogyott és hullik a haja a kemoterápiás kezelések hatására.

Egy másik bennfentes szerint olyan formában van, hogy már sosem láthatjuk Katalin hercegnét, ahogy korábban megszokhattuk – írja a glamour.hu. Ha a kezelése sikeres lesz, és úgy dönt, mégis visszatér a közfeladatokhoz, biztosan „átértékeli, hogy mit fog tudni vállalni”.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő úgy véli, Katalin hercegnét a gyógyulása után is sokkal kevesebbet láthatjuk majd, mint korábban.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Kemoterápia mellékhatása a hajhullás...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Méhes
unom ezeket a bennfenteseket vagy igaz vagy nem
colibri
Rengeteg az ellentmondásos információ róla. Egyes cikkek az állapota javulásáról szólnak, míg mások a rosszabbodásról. Túl sokan akarnak jól járni a találgatásból, okoskodásból, békén kellene hagyni a gyógyulásában. Az újságírók baromi erőszakosak, olyan dolgokról is írnak, ami nincs, vagy nem is létezik. Pl. hányszor előadták Katalin negyedik terhességének valószínűsítését szinte biztosra állítva...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.