Ki szeretne egy ilyen nyegle, vállrángatós, fejdobálós, grimaszolós, hányaveti, leszarom stílusú miniszterelnököt, aki fájdalmasan erőltetett artikulációval, szájbarágósan mondja fel az elétett propaganda-anyagot, mint amilyen a lenti videón látható? Tessék? Hogy Mesterházy nem ilyen? Azt mondjátok? Hiszem, ha látom. A kampányfilmről ez jön le, amit írtam, ebből pedig az következik, hogy aki ezt a szpotot megnézi, az ilyennek látja Mesterházy Attilát. Oszt jónapot. Egy nyegle, vállrángatós, fejdobálós, grimaszolós, hányaveti, leszarom stílusú politikusnak, aki fülsértően nyikorgó hangon, erőltetett artikulációval, szájbarágósan mondja fel a leckét: az aktuális propagandaanyagot. Akkor is ez jön át a szpotból, ha nem ez volt a szándékotok.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@miazavalami: mária formában van :)
Az azért jellemző, hogy a külsőségeket idekeveri, és a negatív jelzők hadával ellenkampányol. :)
Én pl.nem azért nem szavazok a felcsúti géniuszra, mert potrohos.
És nem azért nem szabazok Mesterházyra mert rángatja a fejét...
Ha a külsőre mennék akkor a Bruce Willis mellé tenném az x-et. :) Vagy a Vin Dieselre...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Héééé! Mi ez az eszement hülyeség?
Orbán a száját nyalogatja , mint kutya etetés előtt!
Nyuszicsibe
Ez a legnagyobb baja ?? Még mindig jobban fest, mint Vitya a gömböc hasával, ő már egy tisztességesebb széken is szétfolyik. Mesterházynak válltömések nélkül is van válla, a kis törpe fityiszeseknek rázásra max. marad ami a lábuk között van, már ha megtalálják...
soljanka
@miazavalami: mária formában van :)
Az azért jellemző, hogy a külsőségeket idekeveri, és a negatív jelzők hadával ellenkampányol. :)
Én pl.nem azért nem szavazok a felcsúti géniuszra, mert potrohos.
És nem azért nem szabazok Mesterházyra mert rángatja a fejét...
Ha a külsőre mennék akkor a Bruce Willis mellé tenném az x-et. :) Vagy a Vin Dieselre...
soljanka
@miazavalami: nem tudtam megnyitni,de a cím alapján twilight...Nem rossz az a Pattinson, de még előtte van minimum egy évtized :) Nos én maradok a Willisnél.:)
miazavalami
@soljanka: Nem a pattogatott tengeri! Próbáld meg a másikat...:-)
soljanka
@miazavalami: na ez sikerült... Hát igen,... nem egy orbán vitya. De neki is kell még 10 év, hogy beérjen. Akkor indulhat :)
miazavalami
@soljanka: Óóóó, nekem most is bejönne...:-))
soljanka
@miazavalami: visszatérve a valóságba: az azért szomorú, hogy egyetlen egy jó pasit sem képesek összekaparni a pártok!Jó pár bizonytalan női szavazót egy sármos fickóval meg lehetne téveszteni :)
Nem olyan rosszak a magyar pasik...sőt.
miazavalami
@soljanka: Hááát! Szavazáskor én inkább az eszét , és a hozzáállását nézném , nem a fizimiskáját. :-))
Például Bajnai...
soljanka
@miazavalami: én is, de most a nem politizáló tömegekre értettem. Emlékszem szegény nénikémre 90-ben: azt mondta, olyan szép gyerek ez a Viktor meg az dajcstomi...és később még a Magyar Nemzetet is előfizette a kis nyugdíjából a kedvükért.
miazavalami
@soljanka: Szegény, most mit mondana?
Mária néninek mindegy hogy néz ki Orbán. Már húsz éve odavan érte. Szent meggyőződése , hogy egyedül zavarta ki az oroszokat. Ebben a hitében az se ingatja meg , hogy megmagyaráztam neki , az oroszok már rég össze voltak pakolva amikor Viktor kiabálta a "Ruszkik takarodjatok!" szálló igéjét...
soljanka
Decemberben ment el, 83 évesen egész addig imádta a fideszt. Tüntetni járt, agitált, összeveszett mindenkivel, akit nem ért el az orgazmus a fidesz neve hallatára.
Nálunk egyszer lekapcsolta a tévét, mert apum atv-t nézett. Na akkor azért már nem vettük figyelembe agg korát...
Semmivel nem lehet a hívőket megingatni. Nem is kell. A b
miazavalami
@soljanka: Én sem értem Mária nénit. Ha végképp nem tud mit mondani akkor mérgesen odavágja: Te is olyan vagy mint ídesanyád a ténsasszony! :-)
Már vagy 30 éve haragban vannak anyukámmal. Testvérek... :-)
soljanka
@miazavalami: nálunk is ez a felállás. De anyum élvezte cukkolni, és ő átlépett az együgyüségén. de mi, a többiek nem vitatkoztunk, inkább menekültünk :)
miazavalami
@soljanka: Mária nénitől is menekül a család. :-) Bármit mondunk neki Orbán az isten. Csak tudnánk miért lett ilyen , mivel tudja Orbán megfogni az ilyen embereket. Akkor könnyebb lenne megszorongatni...
űrbán
Ki szeretne egy száját nyalogatós, minden nemzetközi rendezvényen zsebre dugott kézzel, kinőtt öltönyben nyeglén hazudozó suttyó falusi köztörvényest bűnözést miniszterelnöknek??
soljanka
@űrbán: nem kinőtte azt az öltönyt Te :)) Kihízta...Mert hát ugye a magasságáról nem tehet az ember, de egy sportembernek nem szabadna így elfolynia...
miazavalami
@nemkati: Gondolod? Ha megeszi akkor megváltozik a véleménye?
nemkati
@miazavalami: Nem, de a Milka tehén kibékíti még a Novák-ikreket is!
miazavalami
@nemkati: Na őket nem!
Sose mondták meg , hogy min vesztek össze. Velem üzengetnek egymásnak, pedig csak pár ház van köztük..:-)))
Rajtuk röhög az egész falu. :-))
No_Fidesz_No_Problem
@soljanka: "Az azért jellemző, hogy a külsőségeket idekeveri, és a negatív jelzők hadával ellenkampányol. "

A testbeszéd az nem külsőség, hanem a kommunikáció NAGYON fontos része. Az emberek a benyomásaik döntő többségét a gesztusokat figyelve szerzik, és csak kisebbik részét a kimondott szavakból.
JAJMÁR
@No_Fidesz_No_Problem: Ez így van. Szerintem sem szerencsés ez a videó, de azért nem egy videóból kell megismerni az embert.
Egyébként minél többet gesztikulál, és minél több a mimika, annál nyitottabb az ember. Idővel aztán kialakul a személyiségre jellemző ránckészlet az arcon. Meseházy mindig erősen gesztikulál, de most érzek egy kis erőltetést is, szerintem rájátszik.

Mégis, még mindig jobb, mint a rezzenéstelen arcú, álarcot magára fagyasztó szépfiúk ... azoktól a hideg kiráz! Olyanok mint valami robot, erősen vigyáznak, nehogy leríjon a valódi énjük... jobb is!
soljanka
@No_Fidesz_No_Problem: jogos, nem is állítottam mást. Mivel azonban arról nem sokat tudunk meg, hogy mit is mondott ez a "a nyegle, vállrángatós, fejdobálós, grimaszolós, hányaveti, leszarom stílusú politikus, aki fülsértően nyikorgó hangon, erőltetett artikulációval..." , így csak egy kép jelenhet meg előttem. Egy negatív tartalommal. Ahogy azt a szerző szeretné.
És ezért vizualizáltam magamnak be a Bruce Willist.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.