Ha valóban az egészségügyi és a nyugdíjjárulékra is kiterjesztik a családi adókedvezményt, akkor egy három gyereket nevelő fejenként 150 ezer bruttó bért kereső háztartásnál 51 ezerrel több nettó marad.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Folytatódik a hazudozás kormányszófosó szinten...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Fejenként 150 ezer bruttó bért kereső ...
Kérdezem én akik csak minimál béresek azok megint a béka segge alatt maradnak? Úgy mint eddig? Most ők a három gyerek után a két szülő összesen 20 ezer forintot tud kihasználni!!!
Dr plágium
Talán úgy kellene megalkotni, hogy a bruttó 300 ezer alatt ...
jancsipapa
Három gyereket nevelő ,fejenként százötvenezret kereső család elég kevés van.Többnyire minimálbért ,meg kicsit fölötte ( inkább alatta ) kereső családok vannak .
kkalman
Ez is csak egy kampányfogás.
Ha nyernek, azonnal visszavonják a többi aprópénzzel együtt, amit most kampánycélokkal osztogatnak. Ha veszítenek, és a következő kormány vonja vissza, akkor ellenzékben óbégatnak majd, hogy milyen szociálisan érzéketlen a kormány.
Tootsy
@kkalman: Hiszen mindennel igy lesz, nem csak ezzel... A rezsicsokkentes is azonnal vissza lesz vonva, ha ok nyernek, mert szettarjak majd a karjukat, elefantfulet csinalnak a zsebukbol, hogy "bocs, elszamitottuk magunkat, megse lesz 30 %-os rezsicsokkentes", na es akkor mi lesz? Mert az elelmiszerarak es a tobbi vonzata mar nem fog lefele mozogni, csak felfele, vagy egy darabig szinten marad,... Na de addig?
Tootsy
Hirdetesem:

Keresem azt a korban hozzam illo, fiatalos ferfit 70+ ig, aki ugy erzi, hogy meg tartogat valamit szamara az elet. En egy 59 eves, jol szitualt , kulturalt holgy vagyok, es hajlando vagyok akar 3 gyermeket is vallalni, mert ugy erzem, szamomra is tartogat valamit a jovo! Gyermekeink felnevelese nem lehet problema, hisz az On brutto 150 ezre az en brutto 150 ezremmel osszeteve, plusz a 3 gyermek utan jaro csaladi adokedvezmenytol, meg a napi 2 Viagratol Onnek is celja lehet meg az eletben! Ne menjunk el egymas mellett emberek, mert kihal a magyar!

Jelige: Kozos fogsor, kozos agytal, - latod mennyit sporol-tal?

Meglevo gyermekeink majd jol eljatszanak a szuletendo gyermekeinkkel, mindent a kormanyert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.