Egészen megdöbbentő információt mondott tegnap este (2013. július 24-én) Kálmán Olgával beszélgetve az ATV-ben, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök. Orbán Viktor, akit esküsértőnek minősített, Gyurcsány közlése szerint az ország 5 leggazdagabb emberének egyike. Ugyan dugdossa, rejtegi a vagyonát, mindenféle strómanokkal ködösít, de amit csinált disznóság és le fog bukni. Ha esetleg ő nem is egyhamar, de az örökösei majd biztosan.

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az iskolapadból kikerülve rögtön politikusnak állt s a közhatalmat magánvagyona felhalmozására használta fel. Méghozzá – ha tényleg az első 5 közé került vele – sok ezermilliárdos vagyon megszerzésére!

Na, erről nem értesülnek az átlag magyar emberek…Ha értesülnének, ugyanis kénytelen lenne Orbán becsületsértésért perelni Gyurcsányt. Nem fogja, mert az igazság kiütné őt mindenhonnan, még az eddigi követői, hívei előtt is lelepleződne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az iskolapadból kikerülve rögtön politikusnak állt s a közhatalmat magánvagyona felhalmozására használta fel. Méghozzá – ha tényleg az első 5 közé került vele – sok ezermilliárdos vagyon megszerzésére!

Na, erről nem értesülnek az átlag magyar emberek…Ha értesülnének, ugyanis kénytelen lenne Orbán becsületsértésért perelni Gyurcsányt. Nem fogja, mert az igazság kiütné őt mindenhonnan, még az eddigi követői, hívei előtt is lelepleződne.
Január
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
Nagy a család legalább lesz mit osztani örökösödésnél, és tényleg akkor fog kiderülni mi és mennyi. Addig azért még sok víz folyik le a Dunán...
JAJMÁR
Erre valamit mondani kell... hárítani, vagy perelni.
Bátor ember ez a Gyurcsi
nyanya001
@JAJMÁR: Pereljék be !
Aztán majd kiderül minden, így, vagy úgy !
Yoda69
@JAJMÁR: Nem fog mondani semmit, es erre fogadni is mernek. Es pont ezzel ismeri majd el Gyurcsany igazat.
Szep volt Feri! Hajra DK.
JAJMÁR
@Yoda69: @nyanya001: Föladta a leckét az biztos...
Vissza fogják dobni a labdát szerintem, és ezek most sározzák majd egymást erősen.
Tootsy
Minden valasztasi kampanyt megelozi egymas sarazasa, vadolasa, lealacsonyitasa, es az a nyero, aki az adok-kapokban sikeresen fennmarad, de legalabbis egy TV osszecsapasban megallja a helyet,... Ebben Gyurcsany nyero lenne, mert akarmekkora is orban tudasa (eleg passziv tudas..:o(( ), mert orban belekovesedett a sajat hazugsagaiba, es mar maga is elhiszi, amiket sokszor a tanacsadoi suttognak a fulebe (Ma.o. jobban teljesit, meg hogy "duborog a gazdasag", stb), de en olyannak ismerem Gyurcsany Urat, aki alaptalanul nem mondana ilyet, tehat valamit tudhat.

Ha orbannak nincsen titkolnivaloja, akkor kikeri maganak az egeszet, de sztem a jogi tudasat arra hasznalta, hogy a stromanokra rendkivul legalisnak latszo modon rairja a vagyonat, bar ez eleg veszelyes, mert minden papir zaradekaban kell valahol egy biztositek, hogy az illeto halalaval a vagyon visszaszall orbanra, vagyis nem marad a stromanok es azok csaladjanak a neven...Errol talan a Tundik Bundije sokkal tobbet tudna mondani,... Hol vagy, Tundikem?...:o))
Yoda69
A link le lett blokkolva, vagy csak nalam nem lehet megnyitni?
Hellcat
Orbán egy megélhetési senkiházi, rendes munkahelye nem volt, kapásból ment politikusnak...egy parazita.
coyote3
Ez igazán nagy húzás volt :)))) Olyan fideszes...
hallgatag
Ha elszámoltatják keményen, nem lesz M.o.-nak államadóssága !!!
Visszateszi a kasszába, vagy megy a sittre !!!
Yoda69
Megvan hogy hova ment a voros-iszapos adakozasbol osszejot 2 milliard: don vito orban bankszamlaira.
dömdödöm
@Tootsy: itt mem lesz soha tv vita ,messze vagyunk az usa színvonaltól legalább úgy mint kilóméterben :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
taglo
Csórók ,mondotta is a felesége az összeverődött hiteleseknek,hogy ők is nehezen nyögik a hiteleket ! (lehet hogy ki is lakoltatják valakik őket !??? )
entero
Feri, akkor menj a bíróságra, jelentsd fel, ha bizonyítékod is van rá! Ne csak pofázz, te bukott senki!
sport50
@entero: mindenki látta,látja,hogy elvégezte az egyetemet,és hipp-hopp mióta politikust játszik azóta meggazdagodott!!nem kicsit...ne felejtsük el,a vezérednek is volt már egy bukása,ez lesz a második!!!
űrbán
@entero: Csúti suttyókám Fletó bácsi rágalmaz? :) Pereld be! Ja nem mered ;)
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@sport50: Tény, hogy volt már egy, de nem hinném, hogy a következő most lesz. Egyébként nem a vezérem...:-))
entero
@űrbán: Én, Csúti suttyó? Keversz valakivel...:-)
Tootsy
@dömdödöm: Mi itten k@rvara messze vagyunk mindentol - ez egy oriasi falu a pocsolya kozepen, rendkivul fejlett mezogazdasaggal, - de itt is osszecsaptak bizony nyilvanosan a miniszterelnok-varomanyosok,... Tudod mit? Otthon is be lehetne vezetni ezt a szep nepszokast,... Pillanatok alatt kiderulne, hogy ki kivel van, es orban ravaszsagat Gyurcsany a birtokaban levo tenyekkel ezerrel lesoporhetne... Kar, hogy nem teszi, meg nagyobb kar, hogy nincs egy egyseges, szelesen tamogatott ellenzek...
Tootsy
@entero: Nem vetted eszre, hogy nem rolad van szo? Urban eleg vilagosan fogalmazott...:o))
dömdödöm
@Tootsy: Ékes bizonyíték az alkalmatlanságra hogy ezt a kis országot képtelenek normálisan megcsinálni és működtetni ,teljesen mind1 hogy mennyit kapnak a szavazóktól 4 évet ,8 at vagy tizenkettőt :-( alkalmatlanok ! Rombolni tudnak építeni kevésbé . Rombolni én is tudok nem kell hozzá sok ész :-((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
@kkalman: indulhat a NAV ha olvasták :-)
kkalman
@dömdödöm: Már évekkel ezelőtt indulhatott volna, igaz, APEH néven, de ők csak a kisembereket tudják megtalálni.
dömdödöm
@kkalman: igen ,sok kicsi sokra megy elven dogoznak a nagy csalóknál meg szemethúnynak , néha lecsapnak egy két nagyobb fémkereskedőre vagy számlagyárra vagy pár kamion másolt sportruhára .Ennyi a tudomány :-(
ranger47
@JAJMÁR: Lesz még egy két padló feltörlés is.Szép az élet!!
Yoda69
@entero: Te szerencsetlen. Nem en vagyok baloldali.
Nem veszed eszre amit orban muvel az rosszabb a bolsevizmusnal is?
Yoda69
@kkalman: Nagyon jo cikkek. Foleg a blog.
Es ezek tamadtak Gyurcsanyt Sukoro miatt? Nem mondom van bor orban kepen rendesen.
kkalman
@Yoda69: Ezek. Van elég vastag bőr a képükön, és a meztelen csiga génjeit is magukban hordozzák. (Micsurin keresztezte a meztelen csigát a rinocérosszal.) Én semmi olyan dolgot nem várok tőlük, ami az országot előrébb vinné legalább annyival, mint amekkora távra a Fekete Laci elhúzza a fogával a kamiont.
nahát
újabb gyurcsány agymenés, semmi több -egy kálmán aszisztal
Küzd a parlamentbe kerülésért, de nem fog menni! :)
entero
@Yoda69: Csak nyugi, Jedik mestere...:-)
JAJMÁR
@ranger47: Meglátjuk. Nem lesz egyszerű, az biztos. A Gyurcsi úgy gondolja, neki nincs mit veszteni, de egyedül nagyon kevés lesz. A másik oldal nagyon erős...
Pálinkafőző Rézüst
@ranger47: lesz az három, négy is! Sőt több! :)
Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Tootsy
@JAJMÁR: Nem eroset mondanek, Szivem, hanem inkabb eleg aljasat,... Es tudod, aki aljas, az sok mindenre kepes, foleg a csalasra,... A valasztasi csalasra... (Ujjgyakorlat ehhez: lasd koszonolevel a 9 eve halott ferfinak, mert alairta a rezsicsokkentes-tamogato listat...) Milyen listak letezhetnek vajon meg?

Nekem ne mondja egy kormanyparti szohurcolo sem, hogy "Ilyen esetek elofordulhatnak" (mert mondta a nyomorult), mert EGY ilyen eset sem fordulhat elo, ha TISZTESSEGES a lista...Az sem magyarazat, (kormanyreszrol), hogy valaki nem a sajat, hanem az ELLENSEGE nevet irja ala egy ilyen listan... Konyorgom, ki az a hulye, aki egy 9 eve halott emberrel akar IGY kibaltazni?

Na, az a hulye megerdemli az 50 %-os rezsicsokkentest is, az osszes vonzatavala egyutt,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.