Ketten is megerőszakoltak egy 15 éves részeg, magatehetetlen lányt egy házibuliban Budapesten. A rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt indított eljárást a 18 és 19 éves fiúk ellen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a bűncselekményt két fiatalkorú fiú videóra vette, majd a felvételt elküldték a lány ismerőseinek e-mailben. Ezért ellenük - szabadlábon hagyásuk mellett – gyermekpornográfia gyanúja miatt folyik eljárás.

A nyomozás adatai szerint a bűncselekmény július 20-án, egy XVII. kerületi családi házban megtartott buli alkalmával történt. A 18 éves budapesti és a 19 éves olasz állampolgárságú férfi a lány magatehetetlen, védekezésre képtelen állapotát kihasználva követte el az erőszakot.

A nyomozók hétfőn fogták el a két fiatalt, aki szabadlábon védekezik.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Feraj49: Ha kettő erőszakol, egyet erőszakol és 2 filmre vesz, akkor 5-en legalább.
Ha 4 fiu itatta az 1 leányzót, akkor szó nincs véletlen beindulásról. Ezt annak rendje és módja szerint megtervezték, előkészítették. Ilyen esetben a 4 csemete nyugodtan elmarasztalható bünszövetségben (célegység, csoport megáll) elkövetett csoportos nemi erőszakkal. Ezen kívül a szétküldés miatt zaklatás, jó hírnév megsértése (ha kiejtik a szájukon a "kurva" szót, akkor külön azért). Ilyenkor kár, hogy hazánkban (az USA-tól eltérően ) nincs halmazati bünti.
A külön-külön kiosztható éveket összeadva az első tizes után szerintem erősen megbánnák, hogy bármikor nő közelébe próbáltak menni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@nehogymá: "Bors Online
2013. július 26., péntek - Anna, Anikó
Címlap
Milliomoscsemete erőszakolta meg a tinilányt"

MILLIOMOSÉK CSEMETÉJE. ÉRTED? ENNEK SEMMI BAJA NEM LEHET, SEMMI! EZ TÖRVÉNYEN KÍVÜLI, TÖRVÉNYEN FELÜLI!
mariaberta
És a tini lány miért részegedett le? Miért mindig mások a hibásak?
GeoCravker
@mariaberta: Bogárka,
A tini lány leitatása az egy dolog. Persze az is kérdés, hogy mennyire önszántából itta mondjuk az utolsó deci töményet.
Viszont attól, hogy egy tini lány felelőtlen, még nem válik szabad prédává.
Ha nem érted a különbséget, akkor fordulj pszichológushoz.
nehogymá
ha mindenkit aki lerészegedik megcsinálnának 2 3 an,nem lenne gond az ülöhellye a buszon
.
mariaberta
@GeoCravker: Erre neked van szükséged. De miután nekem is van két lányom, nagyjából tudom mit beszélek.
Régi mondás. hátha nem ismered: Könnyű Katit táncba vinni, ha maga is úgy akarja!
JAJMÁR
@mariaberta: Nem táncba vitték, ez itt a gond, persze értem a szólást. A családi buli teljes felügyelet nélküliségét nem értem. Lehet, hogy ezek a fiúk nincsenek tisztában azzal, hogy amit tettek az nem jó "móka", hanem súlyos bűncselekmény? Nevelési hiányosság.
A lány is hibás, bár nyilván nem ezért ment oda, talán csak "felnőtt" akart lenni. Fő hibásak a szülők!!! Rosszul, vagy nem nevelték a gyerekeiket, ez a történet pedig súlyos nyomot hagy, ha valaha is kiheverik. Ha valakiknek tanulni kell az ilyen esetekből, akkor a szülőknek kellene!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.