A Budapest Honvéd és a Debreceni VSC is hazai vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában, így a kontinentális kupasorozatok magyar csapatok nélkül folytatódnak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
Legendás" Minarik Ede"--megmondta--"Kell egy csapat"! Megnéztem az oda,s-visszavágókat.A meleg teheti---mert csak odavágókat láttam,illetve idevágókat!Márhogy--mármint, az úgynevezett Magyar labdarúgást,helyére tették ismét.Én a pipától nem látok ezért irok Orbán miniszterelnöknek most_Kérem önt ,azonnal csoportosítson,minden nemzeti pénztartalékot,a stadionok,építésének meggyorsításához.Én úgy látom,azért nem nyernek csapataink ,mert nem megfelelőek a körülmények.Ne törődjön azzal,hogy mennyi ember él nyomorban--és ez a szám még növekedik is.Fő az,hogy ön jól érezze magát!javaslok minden ilyen gondos politikus hátsó felébe,egy Lfa...t egyet a kezébe,hogy tudja mi van a sg...be!Na és tisztelet a kivátelnek a labdarúgóknak is!Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.